Brunt vatten & jag behöver duscha :/

God kväll....sitter o kikar friidrott...Blanca ska nu i denna stund försöka ge sig på ett världsrekord här...Och Bolt den galningen sprang som aldrig förr :)
Emma Green, nja..det gick la sådär om ma säger så..med tanke på att hon var i sitt livs form!

Vi har brunt varmvatten, vete fasen vad det är för skit....är det ngt med våran fasighet eller är hela staden förorenad?
Oavsett vilket sitter jag här svettig o luktar häst, jag behöver duscha!!!!! Ska man behöva duscha i kallvatten...grrrr...

Idag har vi städar här hemma.....o lekt o busat....o sen så har jag ridit...ja, det är val dagen i det stora hela...lagom vardaglig :) Jag har varit hos farbror doktorn också!

Min son har för övrigt blivit Pippi beroende, han ska bara titta på Pippi hela tiden..."mammmma pipppiii" "nuuuu"

Nepp, ska jah behöva plåga mig med en kalldusch...ja, jag har nog inget val :/

Avslutar med lite bilder:








God kväll..!

Borde gå o lägga mig, är trött, trött, trött...!!
Men nu när jag ändå sitter här vid datorn kan jag ju lika gärna skriva några rader..
Idag har det varit en lugn dag, tog en löprunda i förmiddags under tiden Oliver o Andreas var i lekparken och så åt vi middag ute idag, thai buffé stod det på menyn...och jag som är smått matberoende åt så jag knappt kunde gå hem sen :)...sen har jag lagt ut lite "skräp" på tradera idag, får se hur många kronor jag kan skrapa ihop..fattig som man är :/ Är verkligen sugen på en ny höstgarderob men har verkligen inte en krona över till något sådant just nu.... Thats life..!
Oliver ska få ett par converse skor har jag bestämt nu iaf, han är stor nog för det nu :) Hade så gärna shoppat meeer kläder till honom, men som sagt, vi är inte gjorda av pengar just nu..men kan loooova att jag ska ta igen det sen, då ska jag bli shoppoholic tror jag, haha....nee, det är inget att sträva efter, men det är lite smärtsamt för en som mig som älskar att handla att för tillfället bara "se men inte röra"..grrr...Men pengar är verkligen inte allt, o huvudsaken är att min underbara, underbara familj är välbehållen och har det bra!

Oliver är inne i en väääldigt känslig och omtumlande period, det verkar hända tusen saker just nu och ibland blir det för mkt för honom...det blir liksom "kortslutning" vilket resulterar i många ilskna utbrott och mkt tårar....däremellan är han sedan väärldens underbaraste som ständigt överraskar oss här hemma med nya färdigheter och ord....han håller verkligen på att bli stor min lilla pojk, och jag förundras över denna eskalerande utveckling, men samtidigt skräms jag, för det går sååå fort och jag hänger nästan inte med...sen så finns det många stunder som jag för tillfället tvivlar på mig själv i mamma rollen, jisses, det är inte lätt att veta hur fasen man ska göra ibland....nej, det är en prövning jag aldrig tidigare varit med om, och jag har egentligen bara två val 1. att övervinna denna hårda prövning och gå ur den som en starkare individ o mamma 2. att säga upp mig från mamma rollen...
hmmm, vilket tror ni jag väljer? :) :)
Det där med alternativen var mest på skoj, (om ingen fattade det ;)
Den första januari 2008 blev jag mamma till världens underbaraste son, och det kommer jag att förbli..!! Jag kommer alltid finnas där för min lilla skrutt, det finaste och mest fantastiska i mitt liv..! Det finns dagar som är mindre glamourösa när man är småbarnsmamma, men en sak är säker - mitt liv började "på riktigt" den dagen jag för första gången fick hålla min son, att vara mamma är underbart och jag är lycklig, otroligt lycklig över att nu veta dess storhet!!

Jag kan erkänna att vi börjar längta efter ett syskon till Oliver, och jag kan knappt bärja mig tills vi bestämmer oss för att starta "bebisverkstad".... läääääängtar :)

Nepp, nu får det vara nog med bloggande ikväll..lägger ut lite bilder i morgon, har varit dålig på det det sista!

God natt..!


Skola idag, men orkar inte...

Hej hej!

Idag skulle jag egentligen varit på föreläsningar hela dagen, men jag har så ont så det går inte :/
Istället tillbringar jag dagen tillsammans med min familj!


 Ska ner till bibblan o kika efter lite böcker...!!

Sen så blir det till att äta ute i dag, thai för hela slanten...ska blir gott gott...Andreas ville muntra upp mig lite och mat gör mig ju alltid på lite bättre humör :) Hoppas bara att jag inte har allt för ont, för då är det svårt att njuta av maten!!

Ha en bra dag allesammans, jag ska trots smärta försöka gör  det bästa av den!

PCO - fan vad jag hatar skiten..!

Hej hej...

Nu har jag inte skrivit på några dagar, har varken funnits tid eller ork.. :(

Jag är ledsen, ledsen över att behöva lida av PCO skiten, jag mår så himla dåligt emellanåt, och jag får verkligen kämpa för att det inte ska gå ut över familjen..min älskade familj!

Just nu är jag inne i en dålig period igen, å faaaan vad jobbigt det är...går inte att förklara hur man mår, men piss är ett bra uttryck!!!!

Jag ska snart in på en ny utredning för att se om jag ska börja medicinera....har nog inget val längre, har verkligen försökt att göra allt som rekomenderas för att lindra symptomen men det räcker inte längre, spelar ingen roll vad jag gör nu känns det som..!! Ledsen är jag, ledsen!

Nepp, nu ska jag umgås med min underbara familj o pussa pussa pussa på min gosiga son..!



Sjuk son o jobbig tenta..!

Hej hej!

Japp, här sitter man aningen sliten efter att ha varit uppe med en febrig son som vaknade vid halv tre tiden... Det värsta var att vi hade bara en napp när han la sig, men det brukar aldrig vara några problem för han sover så lugnt o bra på nätterna nu mestadels...men bara för att vi bara hade en napp i natt blev det verkligen kriiiiis...för halv tre vaknar jag av en ledsen Oliver, springer in till hans rum o upptäcker att han sitter upp o är klarvaken....men ingen napp i sikte...så jag börjar leta runt i sängen men hittar den inte..letar på golvet ifall han slängt den där men hittar den inte där heller....Jag kände hur Oliver blev allt mer vaken o ledsen o paniken steg, vad fasen gör jag om jag inte hittar nappen ?
Drar upp Andreas som också böjar leta (stackaren som skulle upp o jobba kl 5) men vi letar förgäves..Nu kan jag säga att vi hade en klarvaken o lagom glad son...Tillslut kommer jag på att det nog ligger en napp i bilen, så jag slänger på mig en t shirt som knappt täcker rumpan o ett par flip flop och springer ut till bilen...hoppas hoppas ingen såg mig..!!!
Men nu var han ju så vaken skruttis så det fanns ju inte en chans i världen att han skulle somna om....bytte blöja o gav honom välling och la honom mellan oss, men han var allt annat än trött o kunde inte komma till ro...efter mkt stånk o stön o jagande efter en son som var överallt i sängen, somnade vi till en liten stund...vilket ledde till att vi vaknade kl 7 o Andreas hade försovit sig :/
Pannkaka med allt ihop kan man säga.....så det slutade med att Andreas tog ut vård av sjukt barn idag, så att jag kan sitta med tentan...

Så Oliver hann alltså vara på dagis i två dagar innan han blev sjuk, så jäklans typiskt :/

Så nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe o sen ska jag gå till skolan o sätta mig så att jag får lugn o ro...

Hua, ingen vidare dag det här...

Söndag & lagom sliten...

God kväll...

Idag har det varit en "trött/sliten" dag... Blev som sagt lite festande o en runda på Lipz igår, villket alltid sätter sina spår :)
Det känns dessutom som jag typ gått upp 2 kilo sen igår (kanske inte så konstigt med tanke på hur mkt jag gottade mig igår kväll samt "nattamat" och idag "bakismat"...shit, inte konstigt att hela jag känner mig som en svullen ko :)

Gårdagen var iallafall väldigt trevlig, alltid lika härligt att festa loss med mina goa töser...love you!!

I morgon börja Oliver på dagis igen, och jag ska ta tag i tentan.. :/ blä, känner mig verkligen noll motiverad, trots all ledighet, inte bra, inte bra..
Uch, jag hade verkligen ångest i fredags kväll när vi gick o la oss, jag insåg då på riktigt att ledigheten var över och i och med det även sommaren på ett sätt.... Det kändes verkligen som jag typ blivit "snuvad" på en hel sommar, vete fasen hur fort tiden gått alltså.... Förmodligen beror det mycket på allt regn och rusk... ne, inte alls kul o känna så... piss.... nu är det liksom ett år kvar tills nästa sommar... hur kul är det när jag inte ens verkar hunnit registrera att det faktiskt ÄR sommar nu, och att den snart är slut...blä..
Jaja, nog tjatat om det...det är som det är och nu ska jag gå o drömma om nästa sommar som ska bli perfekt :)

Nu är det dags för lite degande i soffan innan läggdags...

Lägger in några bilder från gårdagen...(vi var oerhört dåliga på att fota igår, inte likt oss men så var det :)







Andreas på jobbet & lite festligheter ikväll :)

God morgon!

Sitter här med en lagom nyvaken (han vaknade halv sju visserligen) o gosig son o läser bok i helt nya sängkläder...vi har alltså bara myspys morgon här...Oliver älskar nytvättade sängkläder han bara gosar runt som en galning i sängen :)

Andreas är på jobbet, han skulle ju egentligen jobba i morgon, men valde att jobba idag istället vilket betyder att han också kan parta med sina kompisar ikväll :)

Idag mår jag lite risigt, vaknade med huvudvärk...hoppas att det bättrar sig under dagen!!

Hinner inte skriva mer nu, för det är mkt som behöver fixas o Oliver vill läsa mer bok!

Ha en skön dag i det underbara sommarvädret!

Det fina vädret kommer nuuu..när ledigheten är slut :/

Hej hej!

Skulle skrivit i bloggen igår, o lagt in några härliga bilder....men njöt så av den underbara sommarkvällen och var helt uppe i den goda grillade maten som vi lagat i ording ute på våran balkong :) Elgrill är verkligen räddningen för alla som bor i lägenhet.!

Igår hade vi verkligen en riktig mys-pys dag där temat var - njut så mkt det går av det fina vädret o den ledighet som återstår..!! Detta innebar en heldag ute hos mamma o pappa, med bara en massa fika, mat o bus :)
Jag hann även baka både bröd o muffins, som alla smaskade gladeligen på emellan måltiderna, haha...med andra ord så åt vi nog typ hela tiden..!

Idag var det tänkt att vi skulle åka till Liseberg, men vi insåg att det inte var rätt dag att åka med en 1,5 åring som har tålamod 0..! Han vet nog inte vad det är än:) Just nu är det mkt, neeeej mamma, nuuuuu mammma, meeeeer mamma..!! Ja, i huvud taget så börjar han prata allt mer vår lilla godning, och gud vad underbart det låter..När han ropar på Nelly, ja då smälter mitt hjärta totalt.!!

Så istället för Liseberg blir det åter en slappar dag hemma hos mamma o pappa, och återigen massa mat o fikande...(sitter just nu med en kopp kaffe o en muffins o gottar mig) och snart ska vi äta mat hos mormor...hahaha..
Att ställa sig på vågen just nu är inte att tänka på, istället lever jag lyckligt ovetande om hur många antal kilon som smugit sig på min kropp under denna sommaren....Ja, för det blir mycket ätande o visst unnar man sig mer än vad man annars gör, men vad fasen, man måste ju få unna sig här i livet, hur jäklans tråkigt skulle det inte annars vara eller!?
Och det är bara att inse, jag är en brud som råkar älska mat, thats it....Så visst hade jag kunnat vara mer slimmad än vad jag är, men den ekvationen är svår att få ihop, näst intill omöjlig faktiskt om man är en "livsnjutare" som jag kallar det :)

Glömde givetvis kameran hemma, så det blir inga kort...men jag kan försöka beskriva :) Vi springer runt här hemma halvt nakna och obekymrade om hur vi ser ut, lyckliga o lite småsvettiga :)....(allt för att försöka förtränga att vardagen snart, mycket snart är på intågande).....

I morgon blir det antagligen lite grilning med tjejerna som står på schemat, härligt... Oliver ska nog sova hos mamma o pappa (Olivers mormor o morfar), för Andreas börjar jobba kl 6 på söndag morgon o jag kanske inte är riktigt så pigg som en mamma borde vara när sonen vaknar kl 6 på morgonen, om det råkar vara så att jag dricker några glas med alkoholhaltigt innehåll :) Nepp, då är det bättre att Gosungen får spendera lite tid med pigga morföräldrar på förmiddagen än en trötter och sliten mor...!!

Just nu finns det egentligen bara en sak som stör mig, och det är mitt sår som jag har på näsan...(hände en lite olycka som jag inte orkar berätta :) Det är mindre snyggt kan jag säga... :/ Ja, kanske låter jäkligt fåfängt, men då får det göra det...för det är inte fint...punkt slut!

Ha en skön dag allesammans!

BVC o ja, sen vet jag inte :)

God morgon!

Blir tokig på det här suuupegråa vädret...jag är fasen trött hela tiden, går bara o jäspar o jäspar....måste ju bero på vädret!?

Idag ska vi vara på BVC kl.11 annars är det inte mycket planerat...hmm..kanske ska baka något?

Nepp, nu trillade Oliver o slog i huvudet när han lekte med pilatesbollen..:/ (han försöker lägga sig på den o balansera!)

Får trösta min lille prins här...eller nu är det visst bra igen :) haha, det vänder snabbt!

I morgon kanske vi ska åka till Liseberg om det blir lite finare väder, blir tokig av att bara gå hemma o vara ledig och inte göra ngt vettigt....!!

Nu ska jag dricka lite kaffe...

Ha en bra dag i trååååkvädret!


En vecka kvar att njuta innan allvaret börjar igen..!

God kväll..!!
Nu har jag återigen varit usel på att blogga, livet kommer emellan helt enkelt..!

Jahapp, vad har vi pysslat med de senaste dagarna?

I torsdags hade vi "parmiddag" här hemma tillsammans med Shirin o Pontus, det var suuupertrevligt.... Vi åt god mat o jag o Shirin drack vin medans herrarna som båda varken dricker vin eller öl festade loss på rom, gin o tonic o mojito :)
Oliver fick vara med en stund innan han skulle sova, o han var såå mallig för han fick sitta på vanlig stol o smaka på chips..! (var inte riktigt tänkt att han skulle få smaka chips, men Andreas råkade ställa skålen mitt framför honom vilket inte var så snällt om han sedan intes kulle få smaka..) Och jag kan lova att han tyckte det var gott, hela han lyste som en sol :) Sen somande han så duktigt o sov hela natten....Vi spelade även spel - lika par, leka bäst tror jag det hette, jättekul spel, perfekt för parmiddagar!!

Ja, sen så har vi mest njutit av ledigheten o varit mycket ute hos mina föräldrar o skrotat....vilket innebär god mat, mycket utevistelse o en hel den hästar för min del..!!

Igår hade jag en ensamkväll med Oliver, Andreas var nämligen ute med "grabbarna"....så det var en vinglig sambo som kröp ner under täcket vid halv tre tiden inatt :)

Idag har vi inte gjort mkt, varit hos Andreas föräldrar hela dagen o ätit mat o så...Jag o Andreas var på Överby en sväng under tiden Oliver sov middag..

Nu har jag precis satt i mig en underbar middag bestående av fetaostbakad lax, potatisgratäng med tsatsiki o sallad :)
Nu är det filmtittande med lite smågodis o popcorn....Plus mitt vin som jag drack till maten..jisses, jag skulle aldrig våga ställa mig på vågen just nu, det är ju lördag varje dag :)

Ha en skön kväll allesammans..!!


Mitt busfrö..!