bloggen är konstig...

Vete fasen vad det är med bloggen....inlägget som står som publicerat idag skulle varit publicerat igår..!

Idag tar vi för övrigt dagen som den kommer, ska rida o handla iaf.....

Ha en skön dag...

Dagarna går, känns som sommaren snart är slut :/

Hej hej!

Ja, som sagt..dagarna rinner iväg likt en mjukglass som smälter i het sol..!! Jag vill bara stanna upp tiden varje dag, vill inte att sommaren ska ta slut...om två veckor sätter allvaret igång igen, Andreas börjar jobba o ja sitter med tentan till sommarkursen hela veckan innan den "riktiga" skolan drar igång igen...jag vill inteeeeeeee.....

I förrgår hade vi en underbar dag tillsammans med mina förädrar, vi var nämligen på Laxbutiken i Lysekil (igen) och åt av den underbara buffén som dom har det...helt galet gott var det..! Jag åt så jag höll på att spricka och även Oliver åt så det stod härliga till :) ja, det var verkligen superdupermys....Sen så åkte vi en snabbis till Torp, pappa behövde ha några grejjer på JULA, så då passade vi på att gå in i leksaksbutiken under tiden....O Oliver hittade givetvis bara STORA leksaker som han inte kunde slita sig ifrån... :)

Sen så avslutades dagen med en promenad runt kanalen med Malin + filmkväll...myspys..!

Oliver har blivit lite hostig, så han har vaknat kl halv fem tre dagar i rad för att han hostar så statckaren :/ Men igår somnade han faktiskt om..helt otroligt det trodde jag aldrig...jag bytte blöja o gav honom välling vid halv fem tiden och då var han klarvaken typ...men jag tände nattlampan o stoppade om honom och gick tillbaka o la mig,...sen hörde jag honom en bra stund där inne och ett tag var han lite förbannad o ropade efter mamma....men precis när jag var på väg upp så blev det tyst...o till min stora förvåning vaknade jag sedan o kollade yrvaket på klockan som helt plötsligt visade sig vara halv nio...gissa om jag blev snopen :)

Men i morse ville han inte somna om, han hostade alldeless för mycket stackarn, så det blev en lååång mys pys morgon i soffan....

För övrigt har jag själv en ganska jobbig period, vill ju inte vara så privat här i bloggen men jag kan säga så mkt som att jag har något som kallas pco, det har med äggstockarna att göra och är tyvärr något som inte går att bota.....just nu är jag inne i en riktigt jobbig period, där symptomena av denna "åkomma" är värre än någonsinn.. :/ jag fumlar desperat efter något som jag göra att jag mår bättre, men ger snart upp....jag vet att det är något som aldrig kommer försvinna och som man får lära sig att leva med och det har jag också gjort...men just nu så krävs det mycket energi för att klara av vardagen, då skiten ständigt gör sig påmind... Hela morgonen har jag ägnat åt att försöka komma in till Gyn, men det är fasen helt kört såhär i semestertider....då får man vara riktigt jäkla dåligt.... och med tanke på att jag har en åkomma som inte går att bota o därmed inte är akut, finns det inte en chans att komma in....Men jag skulle verkligen behöva rådgöra med en läkare om vad jag kan göra för att förbättra mitt nuvarande tillstånd..!! Istället får jag nu sitta o surfa på internet om pco för att få tips o råd om vad man kan göra... för dom som vet lite vad detta är förstår säkert också att min lille prins verkligen är vårt lilla mirakel, då det kan vara svårt att får barn när man har detta....så jag önskar innerligt att vi i framtiden kan skapa ett mirakel till, så att Oliver kan få ett syskon!!

Ojdå, nu har jag verkligen lättat mitt hjärta :)

Idag har vi haft en heldag på Borås Djurpark tillsammans med Sara, Andreas, Alva o Melker...!! vi klarade oss från regnet hela dagen ända fram tills vi skulle gå till bilen, då öppnade sig himlens portar och vi hann o bli ganska blöta..! Men vad gjorde det när vi haft uppehåll hela dagen :)
Oliver var mest intresserad av aporna, dom tyckte han var riktigt häftiga...men för övrig så tyckte han att en traktor med mat till djuren var mest spännande, och han skulle tvunget försöka ta sig till den hela tiden..det är bara motorfordon i huvudet på min lille prins :) Nu sover han så gott efter en skoj men intensiv dag...(ja, vi är inte så värst pigga vi heller..!)

Ha en skön kväll allesammans, jag ska snart kura ner mig i soffan med en värmepåse på min mage!

Avslutar med några bilder..!










Igår var det utflykt till Alingsås!

Hej hej...
Jisses, hinner verkligen inte med bloggandet just nu..just nu har jag massa jordgubbar jag måsta ta hand om o göra paj på innan dom blir dåliga, men jag tänkte att jag måste slänga in ett snabbt inlägg iaf..!

Igår var vi på utflykt :) Vi var i Nolhaga parken o tittade på alla djuren som var där, o Oliver fick klappa getterna..men har var allt lite skrajsen för dom, tyckte dom var intressanta men roligast på avstånd :)
Det som Oliver fastnade för var marsvinen, vi höll på att aldrig komma där ifrån för han var helt såld på dom....det var verkligen en överlycklig liten kille som satt länge länge och bara beskådade dom små gnagarna, och så hade han värsta diskussionen med dom, haha, gullegrisen!

Sen så åkte vi in till Alingsås centrum och gick på stan o käka lunch under tiden Oliver sov...det blev lite kläder inhandlade till Oliver...det var bara det att skorna var för stora (trots storlek 21) och jackan jag köpte kommer han nog växt ut inom någon månad :/ men det var ju rea trots allt o jackan var såååå fin...typiskt mig :)

Idag ska vi till Fiskrestaurangen i lysekil med Andreas föräldrar, mmmm.....det ska bli ljuvligt...
Ne, nu måste jag lägga på ett kål om jag ska hinna med allt innan vi ska åka...ska nämligen hinna rida också innan vi ska åka vid 2 tiden :/

Här kommer några bilder från gårdagen..(vi filamde mest men hann ju ta några kort vid hamstrarna med tanke på att han var där en stund =)

Ha en bra dag trots det gråa vädret!
'







Återigen hemma efter en semestertripp till Falsterbo..!

Hej hej!

Nu har det varit många dagar utan bloggande, har helt enkelt varken funnits tid eller möjlighet till det..!
I onsdgas morgon kl .6.00 bar det av till sydligare breddgrader tillsammans med mamma, Pernilla & Peggy....Fyra hästtokiga damer på vift :) I ärlighetens namn var jag inte så sugen på att åka i huvud taget, då jag var besviken över att inte få med mig resten av min underbara familj..Men vi insåg att det var bäst för dem att stanna hemma, då deras hästintresse inte är lika entusiastiskt :) De var med förra året och då så var det mest som en vanlig semester, inte så mkt inne på tävlingarna, så Andreas sa att det var roligare för mig o mamma om vi åkte själva så att vi verkligen kunde sitta på läktaren hela dagarna...och det var ju en fin tanke..!

I Falsterbo var det strålande väder vilket jag inte var riktigt beredd på, så vi fick åka in till Trelleborg för att inhandla något svalt plagg som jag givetvis inte hade packat med mig...typiskt mig! Fick köpt en klänning som jag bodde i resten av tiden i Falsterbo:)

Men gud vad jag saknade Oliver (givetvis Andreas också..!) men jag har ju aldrig varit ifrån Oliver så länge någon gång sedan han föddes...så det var en pärs kan jag lova!!! uch, det var jobbigt men säkerligen också nyttigt... Nu i efterhand har jag ju fått bevisat för mig att trots min frånvaro har min lilla prins haft det kanon där hemma, och han var inte alls butter på mig när jag kom hem, han var precis som vanligt och fattade nog inte alls varför jag började storgråta när jag fick se honom :)

För övrigt har jag kännt mig lite sliten och hängig det sista, vet inte riktigt vad det är med mig....jag är helt enkelt inte på topp och mår lite allmänt piss....hoppas att det bara är en "tillfällig svacka".....Magen krånglar som vanligt och jag har nu bestämt mig för att testa helt mjökfri kost, men det är så j*vla jobbigt rent ut sagt..! Laktosfritt har jag ju ätit länge och det är inga problem, men mjökfritt är fasen inte det lättaste...men samtidigt känner jag att det är värt det om min mage blir bättre...står inte ut längre med att ständigt ha ont i magen, det påverkar mitt allmänna välmående så jäkla mkt, man har liksom inte lust till något....Jag känner själv att jag har varit så gnällig och stönig de sista två veckorna på grund av magen, och förstår ju att det påverkar resten av familjen....! Så nu måste det fasen göras något åt detta!!
Ska även gå till vårdcentralen och göra ett gluten test... Får se vad som händer nu när jag lagt om kosten....
Hellre är jag gluten allergiker än mjölkallergiker helt klart.!!

Fasen, nu kom jag precis på att jag gjort en kopp te som stått och dratt i typ 20 minuter....får väl göra en ny...

Haha, det här inlägget kanske ska kallas "gnälliga" Linda istället, men jag känner att det är bättre att gnälla av sig här så att familjen slipper det..! Min älskade familj <3

Nu ska jag nog passa på och läsa lite under tiden Oliver sover, sen så ska jag kanske ta mig i kragen och gå ner till stallet o mocka innan maten (är hemma hos mamma o pappa)....

Ha en skön söndag allesammans!

Denna kväll vill jag citera Tilde Fröling!

God kväll..!

Sitter här med en värkande hals som gör vansinnigt ont, plus en ond megafinne som palcerat sig mitt på hakan :/ grrrr....varför får man finnar? Trodde liksom att det var något som bara inte kunde existera efter den dagen man blivit mamma, jag menar morsa och superfinne, hur låter det? Får väl helt enkelt skylla på alla hormoner som det blir kraftig överproduktion i samband med den härliga "pissveckan" som troget infinner sig en gång i månaden...
Ja, det var nog banne mig en utav de skönaste grejjerna med att vara gravid, att slippa den skiten..!!

Andreas är iväg på "grabbkväll" vilket innebär ett fanatiskt tryckande på en kontroll samtidigt som man stirrar helt apatiskt på en tv - skärm..under tiden man gör detta ska man helst låta så mkt och högt som möjligt, dock med ett väldigt begränsat ordförråd - "faaan, aaaaa, nu, jävlar, Hahaha, Du suger, jag äger"..ja typ det ordförrådet.!
Det jag pratar om är Tv - spel, ett fenomen jag aldrig förstått mig på och heller aldrig kommer att göra...!
Men om Andreas tycker det är kul är det givet att han ska få lite egentid, som han kan lägga på att "freaka" som han säger :)

Jag ska ha filmkväll med mig själv här hemma, fick låna en Thriller som Andreas föräldrar lånat och som ska tillbaka i morgon, så jag tänkte att det är ju onödigt att inte titta på gratis hyrfilm när man kan :)

Hoppas verkligen att min dumma förkylning och finne vill försvinna tills på onsdag när det bär iväg till Falsterbo, jobbigt att behöva dra med det som extra bagage tycker jag..!!
Gud, jag känner redan att jag kommer sakna min "söt-nöt" så in i bomben, men satidigt ska det bli skönt med lite egentid med min kära mor..! Nu när man är mamma själv är det lyx att ibland få bli bortskämd av sin egen mamma :)

Känner att det här blev värsta romaninlägget med tanke på att jag gärna vill citera Tilde Frölings inlägg på sin blogg, tycker det är så härligt att se att alla mammor (även kändismorsorna) handskas med samma bekymmer och tankar....

" Till att börja dagen med så vill jag tacka dig för dina fina ord. Jag blev både tagen o rörd. Inte bara för dina fina komplimanger utan för att vi hela tiden skall vara så duktiga. Vi gör ju så gott vi kan o vi är inte mer än människor. Visst tusan har jag dåliga dagar då ögonen svider, jag absolut inte har lust att varken göra välling eller krypa runt på en filt. Helt slut står man givakt med konduktörsmössan under armen o undrar när avlastningen kommer? Man vill bara skrika rakt ut.

Men inte gör dessa tankar mig till en dålig mamma, nej snarare tvärtom. Vi morsor gör fan så gott vi kan o vi är utan tvekan dom absolut bästa mödrar till våra barn. Våra mammahjärtan o känslor är det som styr då vi långt ifrån får en instruktionsbok till våra barn. Jag säger det igen vi gör verkligen vårt bästa å låt det va om det någon gång brister det gör oss mänskliga. 

Så svaret på din fråga hjärtat är- JA,j ag har dåliga dagar! MEN till största delen är det lika fantastiskt som jag skriver i min blogg. Min kärlek till Mingus är något jag knappt förklara, en kärlek jag inte trodde fanns. Mingus får mig att vilja bli en bättre människa.  Det är det som är så himla fint med barn, dom tar fram det bästa (oftast) hos oss, knyter oss samman, tillför så mycket i våra liv o dom begär ingenting tillbaka.. 


En sak vi mammor måste tillåta oss själva är egentid med stora bokstäver. Vi behöver det för att orka. Snacka skit med tjejpolarna, få en massage, gå ut o käka med mannen, ta en fika i din ensamhet eller som jag gjorde för någon dag den-satte mig på en parkbänk. Stunden på parkbänken var magisk. En annan sak är- våga be om hjälp, det är faktiskt helt ok. Jag håller på att lära mig det.

Nu lovar vi varandra att du ska göra någonting för dig själv o aldrig mer tänker att du är en dålig mamma (vilket jag vet är långt ifrån sanningen) o jag lovar dig att skriva om mina dåliga dagar.

Tummen?

Jag säger bara - bra sagt Tilde och god kväll allesammans...!!

Nej, vänta...måste ju bara lägga in ett kort på en liten människa som trots sin storlek och ringa ålder lyckats få mig att hysa en så stark och sann kärlek som för mig är omöjlig att beskriva i ord..!


Gullungen skulle tvunget visa att han var stor nog att sitta o äta sin pytt i panna på en vanlig stol :)


Morgondagen = Romantik :)

God kväll..!

Sitter här o längtar tills morgondagen, för då ska nämligen jag och Andreas tillbringa en heldag i Göteborg :)
Varför? - Jo, för vi firar våran första förlovningsdag..!
Det är konstigt ändå, vi har snart varit tillsammans i fem år, förlovade i ett år och har småbarn och ändå kan jag känna mig sådär riktigt nykär ibland...det är en så himla skön känsla, och jag är oerhört lycklig över att den faktiskt infinner sig emellanåt :) Men emellan det där "nykära" finns något annat, något som för mig är oerhört viktigt i ett förhållande - det finns en trygghet och en otroligt äkta och fin relation oss emellan, ja, jag skulle kunna rabbla upp en massa fina adjektiv men som egentligen kan sammanfattas med ett enda ord - kärlek..!
Men tro nu inte att vårt förhållande alltid är en dans på rosor, givetvis har vi våra duster titt som tätt och med mig som ena parten i vårt förhållande kan dessa "duster" ofta bli ganska stormiga och dramatiska...!
Men enligt mig finns inte det perkfekta förhållandet och det går aldrig att jämföra sitt eget med någon annans, det finns inget rätt eller fel...det enda som räknas är att man mår bra av sitt förhållande och att kärleken finns där..!

Så, nu får det räcka med känslor för mig....men då morgondagen för mig är lite extra speciell blir jag nog lite extra känslosam och romantiskt av mig.. :)

Så jag skulle helt enkelt vilja avsluta detta inlägg med en enkel men oerhört viktig mening - "En relation är som en blomma, den behöver kärlek, näring och omtanke!"



De dagar vi inte är så "glada" på varandra räcker det med att titta på vårt underverk som vi skapat..!



Det här kortet togs samma dag som vi förlovade oss..!



Ringarna & trädet vi förlovade oss vid :)


Borde gå o lägga mig!

God kväll..!
Vete fasen varför jag inte ligger i sängen just nu, med tanke på att min morgonpigga son kommer ropa maaaaammmaa senast klockan 6 i morgon bitti :/

Andreas har fastnat framför tv:n och jag hör på lång väg att det inte är någon film för mig...det är bara pang, pang och skrik typ hela tiden...sånt blir jag bara stressad av!

Vi såg på P.S I love you igår, det var mer en film i min smak, dock ganska tråkig egentligen...men helt ok ändå...Jag lyckades hinna med några gråtomgångar innan den var slut iallafall :)

Pajen jag gjorde idag var mkt omtyckt av alla utom mig..eller den var god, men lite för "mesig" för min smak..! Jag vill ha mat med mkt smak o helst lite starkare grejer, mkt vitlök och kryddor, det gillar jag..
Men huvudsaken är ju att gästerna var nöjda och det var dom för jag fick till och med dela med mig av receptet..!

Oliver var verkligen i sitt "esse" idag på kalaset, han spexade och showade så det stod härliga till....ååå, min lilla sötnöt! Sjunger och dansar gör han, finns inget underbarare än att se han vicka på sin lilla rumpa i takt med musiken samtidigt som han sjunger med sin underbara stämma :) Underbart är det rätta ordet..!

Nepp, nu måste jag verkligen komma i säng....!

God natt..!

Lite släktkalas idag...

Hej hej!

Äntligen svalare väder, yes :)

Idag ska vi ha lite släktkalas för Andreas med min familj, Andreas familj + hans mormor...Andreas farmor o farfar börjar tyvärr bli så dåliga så dom orkade inte komma..! Uch, inte kul när man börjar märka att gamla tappar livsgnistan :/

Idag bjuds det på ägg - svamp & bacon paj, med en god sallad o färskt bröd..
Till efterrrätt blir det glass och bär, enkelt men väldigt gott!

Har varit iväg o handlat allt som behövs till detta, och nu har vi precis ätit lite Bullens korv som blev kvar sedan i lördags :)
Oliver har precis somnat och allt är lugna gatan just nu....
Jag sitter o funderar på att jag teoretiskt sett skulle hinna ge mig ut på en löptur, men praktiskt sett så orkar jag inte :/

Kanske ska lägga mig o läsa lite innan jag börjar med maten...

Ha en skön dag i det härliga gråmulna vädret :)

Nu är vi trötta, trötta ,trötta...

Hej igen....
Nu har vi kommit hem från Andreas föräldrar efter en middag som heter duga...Jisses, min mage står i fyra hörn..Och pajen var lika underbar som den såg ut..mmmm...riktigt stolt över den faktiskt :)
Oliver har varit en ängel och skött sig exemplariskt (som vanligt!) min duktiga kille..!

Nu är vi alla supertrötta och orkar inte göra många knop.....Jag är dessutom en sjuhelsikes mensverk.!

Nu ska jag bara mysa med min underbara lilla familj, o sen ska jag o Andreas ha en riktigt myskväll med film och något riktigt gottit :) Älskar verkligen mina två pojkar, MINA finaste, underbaraste, vackraste, dyrbaraste ägodelar :)

Tack alla för en jättetrevlig kväll igår förresten..!


Doften av underbar jorgubbspaj!

Hej hej!

Idag är vi lite småtrötta efter gårdagens kalasande, men ändå relativt pigga o frächa :)
Gårdagen blev lyckad, och bålen var superb!! Fasen vad god den blev...inte sista gången vi gör den kan jag lova!
Andreas fick massa fina presenter, han fick mer fina kläder, en parfym - Calvin Clain Crave (favoriten),  presentkort och en "flaskhållare" som man kan sätta fyra spritflaskor i och servera genom att öppna en kran....och sen fick han en tolv år gammal wiskey flaska, även den favoriten - Glen Fiddish...
Kvällen avslutade vi med en runda på Lipz, men trött som man är ibland när man är småbarnsförälder gav vi oss efter klockan ett...Vi gick hem och åt typ tusen ostmackor och allt snacks som var över :)

Vi ska snart åka till Andreas föräldrar o hämta våran underbara Oliver, längtar så efter att få lukta å pussa på honom! Vi ska äta middag där vilket är väldigt tacksamt såhär "dagen efter"...
Vi hade en hel del jordgubbar kvar sedan igår, så jag har slängt ihop en underbar jordgubbspaj här nu...eller jag vet ju inte om den smakar underbart än, men den luktar och ser underbar ut iaf :)

Slänger in lite bilder från gårdagen!








Och så till sist, den underbara jordgubbspajen :)


GRATTIS ÄLSKLING!

Här är det fullt upp i värmen inför kvällens partajande...så hinner inte skriva många rader...
Hade önskat svalare väder, men det är inte mkt att göra åt saken....vi får väl svettas ihjäl helt enkelt :)

Var uppe i ottan för att åka o plocka härliga gubbar med mamma, så nu kan vi banne mig äta dessa underbara röda bär hela kvällen...mmmm

Nu vaknade Oliver precis så nu ska vi iväg o lämna honom hos Andreas mamma o pappa...!

Får skriva mer om dagen i morgon (om jag inte är allt för bakis)

Ha en bra dag allesammans!


I morgon "smäller" det :)

Hej hej!

Idag har verkligen varit en fixar dag...
Klockan tio i förmiddags lämnade jag Oliver hos Andreas mamma o pappa, då jag och Shirin skulle åka ut till Överby för en shoppingrunda medans Andreas städade lägenheten..(han ville göra det själv :)
Det blev fina presenter till Andreas som jag tror han kommer  bli jätte nöjd med, jag är det iaf :)
Sen så blev det faktiskt ett par skor och en klänning till mig....!!
Efter en sanbb lunch åkte vi sedan till Jätten för att handla mat...fick handla i räser fart för vi skulle äta middag hos Andreas föräldrar klockan tre....Så det var en svettig Linda kan jag lova!

Efter middagen åkte vi till Ö o B för att fixa plastglas o sånt plock....

Sen när vi kom hem var det bara för mig att kuta till systemet innan det stängde, för mamma tipsade om en superläcker bål som blir som sån där "sluch" eller vad det heter, så då var vi tvugna att fixa alla ingredienser till den...(dom vi hade till den bålen vi tänkt oss först funkade inte..) Och precis när jag skulle hasta iväg gick min sko sönder, plopp sa det bara så ramla klacken av....och det var dom enda platta sommarskor jag äger just nu, så i  panik fick jag slänga på mig mina högklackade sommarsandaler, och fasen vad ont jag hade i fötterna när jag kom hem :/

Så nu är jag helt slut....

I morgon bitti ska jag o mamma iväg o plocka färsta jordgubbar..mmmmmm

Hoppas att morgondagen blir toppen, vi ska fira så det står härliga till :)

Ha en trevlig fredagkväll allesammans....

En överraskande härlig dag :)

Gog kväll är det väl dags att säga nu när klockan börjar närma sig sju på kvällen....
Sitter i en varmare lägenhet än någonsin, helt sjukt nu...men det är nästan så att man blivit van nu eller nåt, för jag går änna omkring som i en dimma o typ känner mig full eller nåt, känner mig helskum helt enkelt :/

Jag o Oliver sov hos mamma o pappa inatt för att jag typ får panik i lägenheten, samtidigt som det är skönt för Andreas att få sova ut lite på morgonen...Blir ju inte så lugnt här hemma när han ska sova, med tanke på att Oliver vaknar senast kl 6 varje morgon :/
Sen vaknade verkligen Oliver på fel sida, det var inget som var bra...och detta humör eskalerade verkligen o ett tag undrade jag om det verkligen var något som var fel..längesedan jag hade en så skrikig o tjurig kille :/
Så vi som skulle iväg o fixa lite grejer på fm fick ge upp o åka tillbaka igen (var ingen idé att ens försöka gå in i en affär med honom) så väl hemma fick vi i en rödgrtåen liten fis lite välling...Sen så var det bara bums i säng, redan klockan 10 (han brukar annars sova middag kring halv tolv tiden)
Min teori är att han typ hade mat & vätske brist...Har vart omöjligt att få i honom någon riktigt mat på flera dagar, och druckit dåligt har han också gjort...har verkligen kämpat men ändå fick jag superdåligt samvete för att han kanske typ mådde skit för att han inte fått i sig tillräckligt..men det är fasen inte lätt när dom bara kniper munnen o ruskar på huvudet!

Efter den skitmorgonen kände jag mig allmänt nedstämd, (och svettig)..när Oliver väl somnat bestämde jag mig för att åka o fixa lite av det tilltugg som vi ska ha på festen på lördag...
När jag kom hem var jag så jäkla superdeppig, orkade inte med skitvärmen mer...
och då kommer Andreas med den underbara idén att ta ut ledigt de två sista dagarna innan semestern, så han började den idag istället :) Så istället för att lämna mig o Oliver i värmen gjorde vi i ordning underbara smoothies och åkte iväg till Gaddis!!

Så nu är det lite bättre, trots att värmen forfarande är riktigt jobbig...

I morgon förmiddag ska jag o Shirin iväg o fixa present till Andreas (som vanligt är jag ute i sista stund)...ska bli kul att kika ut ngt fint till min älskling!

Nu ska vi natta Oliver o sen ducha o frächa upp oss lite efter badet...sen laga underbar middag - Lax, grillade grönsaker, fetaost och tsatsiki...mmmmm..sen blir det nog något gottit till efterrätt också ;)

Ha en trevlig kväll allesammans!

Klippt mig, fixat systemet och lagt ute lite kläder på tradera...

God dag!

Nu sitter jag här o svettas igen, känner mig fortfarande som värsta klimakterietanten :(
Idag har jag iallafall hunnit klippa mig och försökt skapa lite ordning i mitt totala klädkaos...Jag är verkligen superdålig på att ha ordning i min garderob och det ligger så mkt "skräp" som jag aldrig använder....Allt ligger i oordning och jag hittar ju fasen ingenting..Nepp, så jag kände att det var dags att börja nysta i det..Har lagt ut lite på Tradera, är ju bättre än att slänga med tanke på att man inte är superik i dessa tider =/
Men jag är långt ifrån klar men orkar inte mer för dagen...
Andreas har varit på systemet och fixat alla alkoholhaltiga drycker som ska konsumeras i helgen =)

Jag vill ja svalka, ge mig nuuuuu!!!

Så var vi inne på att köpa ett luftkonditioneringsystem till lägenheten (eller rättare sagt jag) men när Andreas kollade lite närmare på det visade sig att alla låter lika högt som an dammsugare...det går ju fasen inte att ha sånt oväsen hemma hela dagarna :/ Så vi får väl gå här o svettas istället.....

Slänger in lite bilder från senaste dagarna...



Oliver spelar fotboll...                                                            



Sitter o filosoferar :)


Badar hemma hos farmor o farfar!