Ojojoj, bloggkris och värme..!

God kväll..!

Ja, här är det en varm o trött Linda som sitter framför datorn, som egentligen inte alls är sugen på att blogga..Har inte varit det på hela helgen, har helt enkelt varken haft tid eller lust till att skriva ngt..

Men det betyder inte att vi inte gjort något under dessa dagar, vi har allt hunnit med både det ena och det andra...(som vanligt helt enkelt) Solat, badat, busat, grillat, ätit glass, haft solsveda, ja allt som hör värmen till......
Men värmen tar på oss, det måste jag erkänna, alla som känner mig vet att jag inte är värsta värmedyrkaren, så jag känner hur mitt humör sakta försämras i takt med ännu en varm dag...Jag märker även på Oliver att han tycker det är lite jobbigt med värmen...Så några grader svalare hade inte varit helt fel..!!

För övrigt är det dags att börja fixa inför Andreas födelsedagsfest på lördag, känner att det är mkt som ska göras innan dess och jag börjar bli stressad...!
Systemet, handla snacks o tilltugg, palstmuggar o dylikt, städa, fixa present till Andreas, fixa något fint att ha på sig osv...
Ja, så det blir inga mer lata dagar i värmen här inte..!
Men trots att det kan vara jobbigt med alla förberedelser så ser jag fram emot en galet rolig kväll ;)

Oliver vill inte somna idag, vet inte hur många gånger jag varit inne hos honom under tiden jag skrivit detta inlägg..:/ Och det är inte likt honom alls, han brukar somna så snällt utan ett pip, så nog blir han påverkad av vädret...!
Och sannerligen jag med, för jag är fasen helt svettig i pannan efter att ha skrivit detta inlägg, och nog brukar jag kunna uträtta lite mer fysiska aktiviteter utan att behöva ett svettpannband på huvudet..!! Nepp, ge mig svalare väder, så att jag kan bli en normalt fungerande 22 åring igen, och inte som nu - en klimakterietant med svettningar och humörsvängningar! (den dagen kommer ju tids nog ändå, tyvärr..)

Ha det gott i värmen, och hoppas att ni njuter mer än jag..om inte - jag kan trösta er med att ni inte är ensamma..!

Alla bloggar vi av olika anledningar...!

God dag!

Jag som funderar väldigt mycket har grubblat över varför jag egentligen började blogga...Det är egentligen inte alls min grej, men ändå sitter jag här i stort sett varje dag och skriver något...Jag tror att bloggen är lite utav en sorts terapi för mig eller något, det är skönt att bara få skriva något utan några som helst prestationskrav, utan bara skriva utan att tänka...
Blir så himla mkt seriöst och tungt skrivande i utbildningen, så ibland känner jag bara att jag måste få sitta och smattra på tangenterna utan att min axlar är betungande med en massa krav och prestationsångest..!

En del människor använder sin blogg som en sorts dagbok, men det är jag aldeless för privat och "sluten" för att våga eller vilja göra...Egentligen skriver jag ju bara om mitt liv i stora drag, vad jag sysslar med på dagarna och en del tankar och funderingar...Men den som läser den här bloggen kommer aldrig att lära känna den "riktiga" Linda, och ta del om hennes alla funderingar och känsloliv...Nepp, jag är som en liten mussla som bara öppnar upp mig och delar med mig av mitt innersta liv till dem jag litar på till fullo, alla runt om i "cybervärlden" ska inte få veta vem hela jag är, nepp, då skulle jag nog känna mig på tok för blottad..!!

Så alla mina älskade människor som finns runt omkring mig, och som känner "hela" Linda, tack för att ni finns!! Ni är mina stöttepelare som jag kan öppna upp mig för, utan att jag ska känna mig "blottad"....
Mina underara vänner - Ni är guld - bättre vänner finns inte!
Min familj - Min största och mest ovärderliga trygghet!
Min son - Utan dig är jag inte hel
Min kära sambo - Tack för att du alltid finns vid min sida, och för att du är världens underbaraste pappa till Oliver! Du har ett hjärta av guld! Älskar dig <3
(och mina djur är inte att förglömma, ni får mig att må bra..."Lite skit under naglarna gör att man alltid har båda fötterna kvar på jorden!")

Nu har jag varit tillräckligt känslomässig...så nu sätter jag punkt för detta inlägg!


Sol, lek & bus...

God Dagens!

Känns som varje blogginlägg har en aningen upprepande karaktär just nu, men det är så mina dagar ser ut just nu, när jag går hemma och skrotar med min älskade Oliver...

Som vanligt vid den här tiden sover Oliver och jag har också som vanligt ätit lunch och druckit kaffe =) Nu sitter jag och smaskar på frysta hallon, det är så gott när det är varmt ute att svalska sig med ngt riktigt kallt..!
Gjorde ett tappert försök att skaffa lite "mörkare vit nyans" på kroppen, men inte en vettigt människa klarar att sitta i det steket i mer än några få minuter.!! Vi har förmiddagssol på våran balkong, men jag som inte är värsta soldyrkaren hade föredragit eftermiddagssol istället..!

Som vanligt har vi spenderat hela förmiddagen i parken, kan inte fatta att jag bara är ledig och är hemma och tar hand om min lilla gosefis, känns som förr när jag var mammaledig =)

Just det, lovade Andreas att sätta på en maskin tvätt...bäst att göra det!!

Slänger in lite härliga bilder från vår vistelse i parken!





Lugna gatan..

Hej hej!

Här hemma är det för tillfället lugna gatan..Oliver sover och jag har precis satt i mig pasta med tonfisk....Nu är det dags för lite kaffe ute på balkongen...som sagt, lugna gatan.....
Även idag har vi spenderat hela förmiddagen borta på lekplatsen i fokets park, men Oliver var inte riktigt på lekhumör idag, kanske för att det var så många större barn som var ganska vilda...Han ville helst sitta med mig på filten och äta rån & banan och bara titta på alla galna barn som for runt..!

Vädret är underbart, men jag har ett litet problem - jag har fasen inga sommarkläder att ta på mig....DET ÄR SANT! Vete fasen om vi inte har haft sommar på flera år eller vad det är, men jag har inte ett enda fult sommarplagg att ta på mig ens, då är det jäkligt illa...(sen kanske jag inte hade gjort det ändå om jag hade det, men det är en helt annan sak)
Fint att man inte kan visa sig bland folk i det fina vädret bara för att man inte har ngt fint att ta på sig....:/
Nu tycker säkert alla att jag överdriver en smula, men njae, jag gör faktiskt inte det..!
Jag har klädkris, och en illa sådan - därmed basta!

Ett annat problem som jag har är att jag fotfarande har väldigt ont i mage & rygg, känns som jag är så jäkla tjatig men jag vete fasen vad jag ska göra...hela jag påverkas av att ha ont hela tiden, och jag känner att jag tappar lust för saker pga av det.. :/ Dom säger ju att  man kan ha ont en långt tid efter en så kraftig infektion som jag hade, men hur långt då????

Ne, nu ska jag ta o dricka mitt kaffe & sen skulle jag verkligen behöva ta tag i något vettigt...men alltid blir det att jag nästan aldrig gör ngt vettigt när Oliver sover, för att det är så skönt att just inte göra någonting och bara få ladda batterierna lite grann...Men samtidigt får jag dåligt samvete...hmm, det är inte lätt ibland..

Nu när jag ändå gnäller, våran BVC sköterska ringde igår och sa såhär: "Ni skulle ju komma på fredag, men det vet ni ju att det går ju inte för då sitter jag i telefon hela dagen!"
????????
Det var ju inte direkt vi som bokade in tiden när vi skulle komma, hmmm, vi vet att hon är lite flum, men det här är inte lite flum!

Med det sätter jag punkt...


Underbara väder!

Äntligen strålar solen ute, det är inte en dag för sent!
Oliver sover och jag sitter här framför datorn, fy, borde sitta ute på balkongen..får nog leta mig ut dit med en kopp kaffe och ngt annat gott!

Idag skulle egentligen Oliver till dagis, men jag hade Oliverabstinens och kände att jag bara ville ha honom hemma..så nu bestämde vi att han inte kommer vara mer på dagis förrän han börjar i augusti igen! Skönt att ha min lille gos hemma..!

Idag har vi varit ute i parken o lekt i 2 och en halv timma, underbart att bara kunna vara ute och leka...

Hmm, behöver städas här hemma (som vanligt) det blir snabbt stökigt med en 1, 5 åring, en hund och en vuxen människa som inte är född med det bästa ordningssinnet i värden (jag).....Så det känns som man typ behöver städa hela tiden!

Nepp, nu kan jag inte sitta här inne o uggla längre....ha det gott i solen!

Oliver har fått ett par hörselkåpor som han ska ha på sig hela tiden, sötis =)

Lite bilder...

God kväll!

Ska strax fixa kvälssmat & se på Rallybrudar men passar på att slänga in lite bilder från Örebro trippen samt en bild på min älskade lilla prins!...






Glad midsommar!

Hej hej!

Nu är jag hemma igen efter en händelserik och trevlig Örebroresa med tjejerna..! Shirin hade det jättefint hemma, en sån lägenhet hade inte suttit helt fel =) Vistelsen i Örebro var jättetrevlig, och Shirin lyckades med att laga en supermåltid...mmmmm!! 
Tack tjejer för denna lilla utflykt....
Jag körde Johannas bil hem till Trollhättan igår, då alla andra i bilen kände sig lite hängiga, så det var en trött Linda som kom hem igår ..! Men all trötthet var som bortspolad i samma stund som jag öppnade dörren och möttes av en glädjetjut från min underbara son..! Fram kom en liten underbar människa och kastade sig i min famn för att ge mig en stooor blöt puss =) Den känslan är obeskrivlig kan jag lova, hjärtat hoppar typ tusen varv av ren och sann glädje och en helt obeskrivlig kärlek! Du är en del av mig min prins, utan dig är jag inte hel..!
Och lika gosigt var det självklart att komma hem till Andreas, konstigt ibland att man inte fattar hur mycket man älskar och saknar någon förrän man är ifrån den..!

Idag är det midsommar, men vädret säger något helt annat, fy tusan vad kallt o blåsigt det är!

Men för oss som inte ska ut till kusten gör det ju inte så mkt, för vi ska nämligen bara sitta inne o mysa med våra föräldrar o äta god mat..Just nu är vi hemma hos Andreas föräldrar, Oliver sover och det luktar mat från köket som Andreas mamma håller på att fixa i ordning! (Oliver är lite febrig och krasslig, och det går charlakansfeber på dagis, så jag hoppas verkligen att det inte är det)
Sen senare i em åker vi ut till mina föräldrar för att fira tillsammans med lite känt folk! Även där kommer det flöda av god mat och dryck, så jag kommer väl bokstavligt talat rulla fram efter den här dagen ..!!

Ska lägga ut lite bilder från Örebro resan, men kan inte göra det nu eftersom jag skriver på Andreas pappas dator!

Ha en bra dag allesammans!

I morgon bär det av till Örebro..

Hej hej!

Har suttit ute i balkongen och gottat mig i solen en stund med en kopp kaffe och en knäcke macka, under tiden som jag läst Magdalena Graafs bok.... Härligt...!

Har varit ute i parken och lekt med Oliver hela förmiddagen, och nu sover han så gott min lilla prins...

Andreas är iväg o handlar lite mat till sin farmor & farfar, vi ska dit och hälsa på när Oliver har vaknat..! Andreas farfar börjar tyvärr blir väldigt dålig, så det känns verkligen som att vi får försöka träffa dom så mycket som möjligt...Man vet ju inte hur länge till han kommer orka :/

I morgon förmiddag bär det av till Örebro med tjejerna, det ska bli jättetrevligt..! Som vanligt har jag ingen koll på vad jag ska ta med mig eller ha på mig, så får se om jag har någt att ta på mig..typiskt mig...!

Nepp, nu ska jag nog ut på balkongen en liten sväng till innan Oliver vaknar!

Förresten, det går charlakansfeber på Olivers dagis så "hönsiga" jag vill ju inte släppa iväg honom dit...så min lille skrutt får allt vara hemma hela denna veckan, vill inte att min lille prins ska behöva bli sjuk...givetvis kan man inte hålla på att skydda dom mot allt, men om man har möjligheten att försöka undvika smitta så är det ju bra..! Det blir ju extra jobbigt för Oliver när han blir sjuk pga astman, så det är väl därför jag blir lite extra försiktig också!

Helgen är över & en ny händelserik vecka väntar!

God kväll.!
Har preci kommit hem från stallet, svettig och härligt efter att ha tatt hand om hästarna som vi släppte på sommarbetet igår & efter en löprunda ute i den härliga naturen på landet.! Ibland känner jag verkligen att jag är uppväxt på landet, är så himla härligt att komma ut, det är där jag trvis bäst, så är det bara! Givetvis är det väldigt bekvämt att bo mitt i självaste centrum, men jag känner allt mer hur jag längtar efter det egna huset med en egen gräsmatta och allt som hör till när man bor i hus...Och vi har allt våra planer utstakade redan, det kommer blir så bra & jag längtar redan tills vi ska sätta våra planer i verket...men för tillfället är det hemligt, bara vi som går och drömmer & planerar själva här hemma =)

Helgen har varit lyckad, trots tråkigt väder! I lördags var det dressyrträning på dagen & sen var det snabba ryck för att ge sig hem för att förvnadla sig från lortig hästtjej till väldoftande partypingla ;)
Vi hade en supertrevlig kväll hemma hos Veronica med god mat & dryck (för min del blandades den starka drycken med vatten denna gången, vilket resulterade i att jag höll hela kvällen..=)
Tack tjejer för en härlig kväll!

I morgon ska vi bara ha mys här hemma, Andreas är ledig & jag med så vi ska verkligen bara ha en riktigt familjedag...underbart!

På onsdag är det dags för "Morsan ska på utflykt" som jag kallar det =) Vi ska nämligen upp till Örebro för att fira Shirins födelsedag..ska bli suuupertrevligt! Det enda som kommer vara lite jobbigt är ju självklart att jag kommer sakna Oliver så förbaskat (jodå, även min sambo) men det ska nog gå fint!

Nu kommer Andreas med lite inhandlat kvällsmat här...gott!

Ha en skön kväll...

Slänger in några bilder från lördagen...




Lördag - dressyrträning & party...

Hej hej!

Då var det lördag igen, jisses vad veckorna går snabbt! Vi är sega idag, speciellt Andreas som jobbat eftermiddagsveckan vilket innebär att han jobbar 6 dagar på en vecka à 10 timmar....Men nu har han ledig vecka igen, gott för oss alla..!

Sitter hemma hos mamma o pappa, Oliver sover och Andreas vilar..o Pappa går runt som en osalig ande ;)

Nu kom mamma hem efter att ha kört min bror till stan, hon skulle klippa mig innan träningen, men verkar butter här..grrr. mamma inte vara butter nu..det har vi inte tid med!

Ikväll ska jag på Jessicas syrras födelsedagsmiddag/party, ska bli trevligt! Det är därför det är akut med klippningen..!

Förresten, min rastlöshet tog överhand igår, så vi var allt ute i regnet - Jag, Oliver & Nelly...det var gott o komma ut, trots skitvädret!

Ne, nu muttrar mamma väldans här...hej svejs

Regn, regn & utebliven fredagsstämning!

Hej hej!

Jisses vilket trist väder, man blir ju fullkomligt superdeppig..! Oliver blir rastlös, Nelly blir rastlös & jag blir nog mest rastlös av att bara gå inne o skrota..! Och för alla som tänker, "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" så kan jag bara säga att jag veeet..! Hästtjej som man är innebär att man är ganska van med att vara ute i ALLA väder, men då har man ju bara sig själv & hästen att tänka på...
Men ut i det här vädret med OIiver & Nelly är ingen höjdare, det är väl OK så länge man är ute, men sen när man ska in och ta hand om 2 stycken små blötdjur + ett stort blötdjur (Mig själv) så är det lätt att hamna i ett ganska uppgivet tillstånd!

(hmm, jag vet att mina senaste inlägg har en ganska "gnällig" touch, kanske beror på att det är en viss vecka i månaden!?)

Vi har iallafall lyckats komma iväg o handlat mat nu på förmiddagen, innan Olivers middagslur, så nu finns det mat hemma igen..det är ju inte helt fel =) Så nu sitter jag med en kopp kaffe och en knäckemacka för att försöka samla lite energi under tiden Oliver sover...Jag skulle ut o springa egentligen, men nja, suget är inte så jättestort om man säger så..!

Andreas är iväg o hämtar bilen som har varit inne på ANA, för att fixa repan som någon idiot gjorde på bilen....


Vi kämpar med Olivers astma mediciner, och det går väl lite framåt iaf...Han är duktig och sticker fram ansiktet så snällt när man kommer med masken, men kruxet är bara att han typ håller kvar det i 2 sekunder, sen så vill han inte ha masken mer...Och för att medicien ska hjälpa måste han andas minst 4 andetag innan man tar bort den! Känns som dom hundra doserna som är i en flaska kommer hamna på alla ställen utom i hans mun :/ Tror jag har fått i mig mer astma medicin än Oliver hittills, varje gång jag ska demonstrera får jag nog i mig lite Airomir och Pulmicort..! Kanske är kanon innan man ska ut på en löprunda !?

För övrigt infinner sig ingen fredagsstämning idag, eftersom Andreas jobbar em...Så det blir väl inget märkvärdigare fredagsmys här hemma idag :/

Nu ska jag passa på att läsa lite , Magdalena Graaf har stått ut med mycket, stackaren...jag får rysningar bara jag tänker på allt hon gått i genom! Läs boken!

Ha en skön fredag, trots det hemska vädret!


En vecka där det finns lite tid för bloggande!

Hej hej!

Ja, som sagt...denna vecka jobbar Andreas eftermiddag, vilket innebär att jag lämnar min son på dagis, går i skolan (sommarkurs) fram till klockan tre för att sen kuta hem för att "lösa av" Andreas så att han hinner i tid till jobbet....Sen är det ju givetvis full ruller med olika aktiviteter hela eftermiddagen och kvällen....o sen när väl Oliver somnat är jag allt annat än sugen på att sätta mig framför datorn!
Har dessutom blivit förkyld och fått en väldigt irriterande rethosta..! (irriterande fattar man ju nästan att den är, om det är rethosta, allt som retas är ju irriterande !..)

Nu har jag fått gnälla av mig lite så nu ska jag sluta med en gång..eller nja, kanske inte...:/

Igår var vi uppe på NÄL på Barnmottagningen för att utreda Olivers hosta och "rosliga andning"....han har ju egentligen varit lite tungandad ända sedan han föddes, så det var ju på tiden att det gjordes en ordentlig utredning! Det visade sig att det var så som vi misstänkt, astma! Men ändå hade vi intalat oss att han blivit så mycket bättre, så vi trodde att dom skulle skicka hem oss lika snabbt som vi kommit in hos läkaren....men nej, så blev det ju inte...
Så nu är det medicinering varje dag som gäller....Och det är just det som är kruxet, min lille prins ska andas i en stor mask för att på så vis inhalera pulvret, men detta är allt annat än populärt kan jag säga! Fy, vete fasen hur vi ska ta oss igenom det här, det går ju inte att ha ett förtvivlat skrikande barn varje gång man ska medicinera....
Men vi ska ta det lugnt, och inte tvinga honom, "leka" fram det och få honom att inse att det är för hans eget bästa...Hur man nu får en knappt ett och ett halvt åring att fatta det!??
Min lille gos, mamma älskar dig!

Nepp, nu tog den lilla ork jag hade slut....! Får försöka skriva lite mer (&muntrare) i morgon.....

Förresten, en sak till Bra jobbat Svergie, ni kan ju faktiskt göra mål..! Och ytterligare en sak - jag hatar när serier har sässongsavlutning på det sättet som Grey´s hade idag...gaaa....jag blir tokig....nepp, to much drama säger jag bara!
(ja, jag erkänner, jag har lätt för att sätta mig in i serier, det påminner min sambo mig om typ varje dag i TV soffan, men så är det... =)

Nu ska jag läsa Magdalena Graafs biografi - det ska bli ett sant nöje att döda dig...har inte kommit så långt än, men jag känner redan att jag kommer vara jäkligt förbannad när jag läst färdigt den!

Sov gott!

Fotboll för hela slanten!

God kväll...

Passar på att skriva något nu i halvlek....Som vanligt är jag redan upprörd över resultatet i halvlek, inte så mycket egentligen för sjävla resultatet, hade väl inte varit mycket att göra om någon liten danske pojk gjort ett vackert oundvikligt mål..(jag hade nog inte givit ett danskt mål dessa adjektiv i stundens hetta :) men när Källström först får till en ganska ljummen straffspark och sen så händer nästa incident som jag inte ens orkar tänka på...uch, det såg verkligen amatörnässigt ut !

Men nog med pessimism, nu jäklar grabbar så ska ni visa vart skåpet ska stå i andra halvlek ! 

Magen är mätt och belåten efter att ha avnjutit hemmagjorda "Tacospizzor"..mmmm....
För er som aldrig testat det är det ett hett tips, och dessutom oändligt mycket nyttigare en en köppizza (för de som bryr sig om det)

Det är bara att ta valfritt tacobröd, bred först ut ett lager tomatpuré med pessad vitlök, lägg på tacoköttfärs, och sen är det bara att lägga på vad som behagas...idag hade vi även räkor, annanas, hallumiost, vanlig riven ost och pizzakrydda...
Till hade vi hemmagjord pizzasallad, cremer fraiche, guacamole & tacosås....
Som sagt, det var rentut sagt skitgott :)

Nu väntar en nypoppad binge popcorn, bäst att jag skyndar mig innan Andreas ätit upp alla...

Ha en trevlig kväll nu allesammans, och måtte Sverige vinna på självaste nationaldagen!

(Jag som har väldig inlevelse när jag tittar har fått lära mig att tygla mig en aning, med tanke på min lille gos som ligger och sussar sött, det är lättare sagt än gjort kan jag säga =)


Sveriges Nationaldag!

God morgon!

Här har man varit uppe med tuppen, eller närmare bestämt med Oliver sedan halv 6 i morse...Kämpade tappert med att få honom att somna om, men fick tillslut ge upp när han istället skulle börja prata med hela sitt vokabulär...Hmm, i och för sig är det ju inte så stort än, men det innebär att han instället upprepar typ samma ord hela tiden, kan bli aningen tjatigt i längden =)

Igår var vi på middag hos Sara & Andreas, maten var utsökt och magen stog i fyra hörn när vi skulle åka hem....Till efterrätt blev det en egen påhittat efterrätt, hoppas ingen blir stött nu men det bjöds på "Negertårta"..Min sambo är nämligen helt galen i Negerbollar, men istället för bollar var den en heeel tårta, därav namnet! Till detta var det även glass och bär..Det roligaste är att vid efterrätten var det mina sambo som sken som ett litet barn på julafton, däremot min son var inte alls imponerad och dissade efterrätten totalt =)

När vi kom hem från middagen igår, hade min bror tatt hit en kompis för dom inte hade någon stans att vara innan de skulle på Lipz....Och sen plötsligt efter en liten stund så var det 6 killar som var mer eller mindre "i gasen" här hemma :/
Jag bjöd "pojkarna" på lite rödvin och Kaluha då de hade alkoholbrist (det var det enda som fanns hemma) och av min bror att dömma efter natten verkade det inte vara något som de var vana med, för kära bror mådde inte så bra inatt !

Nu sitter jag och funderar på om jag ska våga mig ut på en springtur, har ju lite ont i halsen, så det kanske inte är så bra :/

NI får alla ha en trevlig nationaldag & förresten Robin Söderlings insats igår var ganska imponerande :)

Hej svejs


Tänk om man kunde vara såhär morgonpigg !

Lite kuriosa....

I brist på annat kanska jag kan krafsa ner lite till här på bloggen, inte ofta jag hinner med två inlägg på en dag men Oliver sover fortfarande som en stock, och jag orkar inte ta tag i någon anna huslig syssla här hemma :/

Såhär utslagen var min son när jag tittade in för 5 minuter sedan



Det här är mina nya älsklingar - nyaste Converse modellen LOVE THEM!



Och till sist, jag har insett att jag behöver hugga lite i luggen snart igen, tycker inte jag gör annat :/



Hmm, det här inlägget säger väl egentligen allt om hur uttråkad jag är just nu & är beviset på hur jag försöker hitta på allt annat utan att göra tråkiga hushållssysslor...Skulle ju egentligen kunnat sätta på en maskin, plocka lite o så men neeejj, jag orkar bara inte...Hmm, skäms på mig...Önskade jag hade den där husliga genen som de flesta kvinnor och speciellt mammor brukar ha, men som min sambo brukar säga - DU ÄR ETT ORIGINAL PÅ ALLA SÄTT!
Jag har insett att det finns både positiva och negativa inslag i det uttrycket, men förhoppningsvis är det mest positivt :)

(Men tro nu inte att jag aldrig gör detta, för det gör jag, ofta till och med...men fy vad jag tycker synd om mig själv när jag gör det, haha)

Härliga fredag!

God middag! Har precis målat mina naglar så jag passar på att skriva lite här under tiden dom torkar...

Idag har jag och Oliver bara haft en riktigt myspysfredag, så härligt att ha han hemma en dag från dagis och bara mysa...Det märks verkligen att han tycker det är skönt att vara hemma idag, han har varit en jätteglad kille här hemma och verkligen visat att han uppskattar en dag hemma med mamma...Innan han började dagis var det oftast tvärt om, då var jag ganska tråkig att vara med hela dagarna :)
Nu har han sovit i lite över 2 timmar, men jag tänker inte väcka honom, han får sova tills han vaknar, för jag tror verkligen han behöver vila ut! Sen så ska vi till Sara, Andreas, Melker & Alva sen också, och då gör det inget att han sover lite längre med tanke på att han kommer komma i säng senare än vanligt!

Jag har faktiskt tatt mod till mig och klippt Oliver idag också, hans lockar hade blivit totalt förvildade och jag insåg att det var oundvikligt att ta till saxen....Han var jätteduktig och satt stilla så snällt och resultatet blev över förväntan...Får se vad pappa säger när han kommer hem, men både jag och Oliver är ganska nöjda faktiskt!
(Ska se till att ta ett kort sen)

Igår fick jag veckohandla själv, då Oliver inte alls verkade vara i form för att åka iväg och handla, han var sååå trött och gnällig, inte alls sig själv så vi insåg att det bästa för honom var att stanna hemma och bara ta det lugnt!
Jag fick dra nitlotten att åka o handla :/

Igår tittade vi på en underbar film också - JUNO, har ni inte sett den så är den verkligen att rekommendera!!

För övrigt hör jag studenternaa lyckosång ljuda utanför fönstret, nästan så man blir lite avis, hade varit kul att få ta studenetn en gång till, ett oförglömligt tillfälle! Grattis alla studenter, synd bara med vädret, det är ju svinkallt ute!

Jahapp, har nog inte så mkt mer att förtälja för tillfället, ska som sagt på middag hos Sara & Andreas när Andreas kommer hem (min Andreas alltså), det ska bli supermysigt, var så längesedan Oliver och Melker träffades nu också, ska bli kul o se om dom leker lite mer med varandra idag eller om de är lika ego som sist :)

Ha en skön fredag allesammans!


Grupparbete och veckohandling!

Hej hej!

Ja, som sagt, idag är det väl inte en vansinnigt rolig dag, mest "måste" göra.....Ska iväg till en tjej i min grupp och grupparbeta hela förmiddagen med en uppgift som ska redovisas på måndag...Sen behövs det städas lite här hemma innan jag ska hämta Oliver på dagis...Och sen till sist behövs det handlas mat !!

Har precis varit o lämnat min lilla gosefis på dagis, och det känns alltid lika jobbigt i hjärtat att se när han blir ledsen och bara vill klänga kvar vid mig...Men det är bara att bita ihop, jag vet ju att han inte är ledsen någon gång under resten av dagen iaf !

Igår var jag ute på en sen springtur så jag missade 10 minuter på Greýs, det är illa =)

Sitter och funderar på den kommande helgen, och kommer fram till att det blir en lugn helg...Jag är trött och börjar bli förkyld, Andreas har jobbat hela veckan och Oliver har varit på dagis hela veckan...så vi behöver verkligen bara spendera en lugn helg tillsammans med god mat och mycket lek, mys och massa bus =)

Är grymt kaffesugen just nu, men tänkte att jag skulle hålla mig tills vi startar grupparbetet, men abtinensen börjar stegras i en faslig fart..får se om jag håller ut!

Jahaja...

Kom på att jag hade en blogg som man kanske ska skriva något i...Har inte skrivit på 4 dagar såg jag, känns som jag tappat tidsuppfattningen eller något... :/ Eller så tror jag att jag helt enkelt inte är så motiverad till att skriva just nu, känns som att det är så mycket annat som ska hinnas men, och sen på kvällarna har jag varken ork eller lust att sätta mig framför datorn just nu....

Men känner ändå att jag får dela med mig lite av mitt liv....

Igår började som sagt sommarkursen, och jag känner mig väl inte speciellt motiverad, men samtidigt verkar den ganska intressant, så det ska nog gå bra!

Sen så var det ju party med mina underbara tjejer i lördags, det var supertrevligt...Tyvärr så blev det några glas vin för mycket, så jag hängde aldrig med in på Lipz :/ Så blir det när man dricker när man är trött och ätit dåligt, aja baja Linda...men men, som sagt...det var ändå superkul =)

Oliver min lilla goding är inne i en väldigt jobbig period tror jag, jag vet ju inte hur han känner men han är åndå min son så jag förstår honom rätt bra..(hoppas jag) Märks att han är inne i en utvecklingsfas där det är sååå mycket som händer i hans lilla hjärna, plus detta är det mer tänder på G som jag skrivit.....Detta gör att han är väldigt känslig och växlar oerhört snabbt i humör....Min lille gos, hoppas snart att denna utvecklingsfas är över !!

Annars har jag dressyrtränat i blåsten idag, kändes som att jag hade grus i hela ögonen efteråt ! Fattar inte detta väder alltså, ena dagen svettas man ihjäl och andra dagen fryser man och håller på att blåsa bort! Konstigt....

I morgon ska mamma hämta Oliver på dagis, bara farmor o farfar som hunnit hämta än så länge, så nu är mamma väldigt sugen på att få hämta sin lilla gullepojk =)

Nepp, nu är all min skrivarglädje slut...(om man kan kalla mitt krampaktiga skrivande för det)

sov gott!