Ingen bra start på veckan...

Orkar inte skriva så mycket, men kan säga att det är mycket som händer i mitt liv just nu...
Morfar fick en hjärtinfarkt igår, opererades idag och verkar få komma hem i morgon...Mormor har varit dålig en längre tid och ska nu in och göra ultraljud på njurarna för att kolla vad det är som inte stämmer med henne...
Oliver har fått ögoninflammation i samband med sin superförkylning + "blåmärken" på båda sina hälar...svårt att förklara hur det ser ut men det ploppade bara upp idag på dagis samtidigt som ögoninflammationen...så nu får inte Oliver vara på dagis och Andreas kan inte ta ledigt, och givetvis inte jag heller...som tur är kan vi pussla ihop det tack vare Olivers underbara mor - och far föräldrar..

Sen till råga på eländet meddelar Königsegg att de drar sig ur SAAB affären, NEJ, NEJ, NEJ....!! Stackars mamma o pappa som just nu inte har en aning om vad som kommer hända med deras jobb, och stackars alla andra som jobbar eller har någon i familjen som jobbar på SAAB! Jag håller alla mina tummar att detta ska få ett lyckligt slut, trots att det just nu ser väldigt mörkt ut :/

Japp, det var allt för mig just nu....humöret är inte på topp, är orolig för mina kära morföräldrar och mår så dåligt av att se skruttis vara krasslig...Min familj är mitt allt och det enda jag vill är att alla ska må bra, hellre att jag mår dåligt än att se andra runt omkring mig göra det !


Söndag kväll & en "ensamvecka" väntar!

Hej hej!

Sitter här i all min ensamhet, Oliver sover sött och Andreas jobbar...
Helgen har gått lika snabbt som vanligt, och i morgon är det dags för återigen en lång veckas skrivande på C-uppstatsen...Det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv när det gäller utbildning/skola, men det ska bli desto skönare att se det fina slutresulatet sen, för bra ska det bli :)

Helgen har för övrig varit toppen..I fredags var vi hemma hos mamma o pappa på fredagsmys med Flygande Jacob, glass och godis :) Oliver gullungen var världens underbaraste lilla människa och såg till att roa alla hela kvällen med en massa tokigheter...sjunga och dansa är det som oftast gäller just nu!!

I lördags var det fullt upp från morgon till kväll, på förmiddagen var jag och Shirin och handlade mat och dryck till kvällens "räkfrossa"...Sen så var det till att fixa lite med tvätt o så inna det var dags för middag på New Place med Andreas familj, efter middagen var det dags för kaffe hemma hos Andreas föräldrar med kladdkaka o grädde...Sen så var det kväll och dags för parmiddag med Shirin och Pontus, vilket alltid är lika trevlig och mysigt :)

Idag har vi varit hemma hos mina föräldrar och bara myst hela dagen (går inte att göra så mkt annat i det här ruskiga vädret) Oliver var iof ute med mig o mamma i stallet i förmiddags...Han var sååå duktig, han har en egen liten skottkärra som han körde ut hö till hästarna i, gullunge vad han kämpade, och hela tiden så var det "mata hästarna mamma, mata  :)
Till middag blev det tacos med nybakade muffins till efterrrätt...sen var det dags för Andreas att åka till jobbet..men jag och Oliver stannade en stund till så pappa körde hem oss vid sju tiden...
Ja, som sagt en toppenhelg med mycket god mat, dryck och umgänge med underbara personer...
Oliver har varit som ett solsken hela helgen trots sin förkylning, och varje dag kommer det nya ord ur munnen på honom, min duktiga kille!!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, har inte blivit så mycket sömn denna veckan eftersom Oliver har sovit lite kanckigt på grund av förkylningen! Måste försöka vara på topp varje dag så att man orkar skriva från klockan 8 till 16 varje dag...

Ha en underbar söndag allesammans (av den söndag om är kvar)

Sussa sött!

En helt vanlig, men ganska mysig tisdag..

Hej hej!

Ja, tro det eller ej, men här sitter jag och skriver i min blogg för andra dagen i rad..det hör tyvärr inte till vanligheterna nu för tiden;)

Jag känner mig äntligen helt frisk igen (efter snart tre veckor sedan jag var ett "svin"), och jag är oerhört tacksam för detta! Man förstår verkligen inte hur oerhört viktigt det är att få vara frisk och kry, förrän man får uppleva motsatsen...nu är det ju inte så att jag var allvarligt sjuk på något sätt som tyvärr många andra människor är just i denna stund jag skriver, men jag kan inte komma ihåg att jag tidigare varit så dålig förut..och det är inte roligt, det är det verkligen inte....och det är inte bara det att man själv känner att man inte mår bra, jag är sån som får dåligt samvete så fort jag inte uträttar allt jag borde göra (enligt mig själv) så det var oerhört frustrerande att inse att jag faktiskt inte orkade göra allt detta...huvudet ville men kroppen vägrade...ne uch, inget skoj alls! Så nu håller jag alla tummar o hoppas att jag och givetvis också mina underbara grabbar i familjen också får hålla sig friska ett bra tag framöver!
(jag som är lite skrockfull av mig var tvungen att gå ut till köket och klappa lite på köksbordet och säga "peppar peppar ta i trä"...;)

Idag har det varit en bra dag...C-uppsats skrivande har rullat på ganska bra, Oliver min prins har varit på ett underbart humör, innan dagis, på dagis(där han iof alltid är på gott humör!) och efter dagis :), vi har ätit en god middag med mina föräldrar och jag har ridit...Nu sitter jag i soffan nyduschad och redo för "Desperate Housewifes" och efter det den bästa serien genom tiderna, alla kategorier - "Brothers and systers"...Den serien har verkligen allt jag behöver och lite till :)

I morgon ska vi på vårt första  utvecklingssamtal, det ska bli jätteroligt att höra hur min lilla prins uppfattas av dagisfröknarna, vad han gör på dagarna, hur han fungerar med de andra barnen, hur han utvecklas med mera!!

Avslutar med att lägga in resultatet av fotograferingen.... Vi är jättenöjda med korten och har alla julklappar färdiga till typ hela släkten nu, bara att köpa ramar och sätta in de fina korten på allas ögonsten :)
(Detta är inte dagiskortet, vi var inte så nöjda med det, så vi gjorde ett nytt försök när Stjärnstudio var på Åhlens, och det var tur det för dessa kort speglar Olivers personlighet mycket bättre än dagiskorten där han bara såg bekymrad och lite ledsen ut..)



(Färgen är lite konstigt då jag "tagit kort på korten")


Ja, jag lever =)

Hej hej...

Nu var det ett tag sedan man skrev här igen då..hmmm...känns som jag sagt det förut :) jag vet att jag är galet dålig på att uppdatera nu för tiden, och vissa kanske tycker att det är ganska meninglöst med en blogg som man aldrig har tid att skriva i...MEN jag vill inte lägga ner den helt, nepp, istället får det helt enkelt vara så att jag skriver när jag känner att det finns en stund över för det i mitt liv...

Ja, vad ska man säga....Just nu är det den mest stressiga perioden i mitt liv tror jag, håller nog på att slå knut på mig själv....C-uppsatsen tar mycket energi, och det är stort och mastigt och det största jag någonsin gett mig in på under alla mina skolår (vilka börjar bli ganska många till antalet nu)...
Men, vi ska klara det och det ska bli jäkligt bra :)

Oliver min prins är lika underbar som vanligt, men humör för tusen har han min lille gos, så ibland ryker vi ihop ;) Pratar gör han som bara den, och det bara sprutar ut nya ord varje dag....Så kul att se sin lille son växa upp och bli så stor, men samtidigt är det lite skrämmande för det går så himla fort!

I helgen var jag och mamma på IKEA för att inhandla lite nya grejer till hans nya säng som Andreas just i stunden håller på att måla..gör fin blir den :) Så på fredag är det växasängs debut för vår stora herre, det ska bli spännande att se hur det går!

Nu ska jag hänga upp tvätten innan det är dags för mys i soffan - ikväll blir det filmen there will be blood...vet inte riktigt vad det är för film men det återstår att se! För den som inte sett Australia kan jag rekommendera den starkt förresten, såg den igår och den var riktigt bra!

Han en skön kväll allesammans!

Håller långsamt på att återgåt till att bli människa igen!

Hej hej!

Ja, idag är det en betydligt mer optimistiskt Linda som skriver, penicillinet har börjat verka nu och jag känner mig mycket bättre idag faktiskt...så i morgon är det "frisk luft" debut för mig efter en veckas isolering ... fy fan vad tråkigt jag haft det rent ut sagt, och jag som är så van med att göra typ 100 saker varje dag, gissa om jag typ blivit tokig här hemma...om någon undrar vad det är för en likblek varesle med nagelbitna händer, tussigt hår och knallröd näsa - blir inte rädda, det är bara jag som kanske inte efter den här veckan är redo för att entra röda mattan direkt..(inte för att jag skulle göra det annars heller;) ni ser, jag vet inte ens vem jag är längre..efter att ha surfat på nätet i typ en vecka o sett massa snygga kändisar överallt verkar jag tydligen tro att jag är en av dom nu för tiden...hahaha, oerhört lustigt med tanke på hur jag egentligen ser ut, tror verkligen inte det är bra för en människa att inte få luft och solljus på sig på en hel vecka, jag är ett tydligt bevis på det!!!!
Men, förhoppningsvis kommer jag återgå till mitt normala jag ganska snabbt....eller får man bestående men av baconfebern, typ ser lite mer grisaktig ut!??? Haha, ne skämt å sido så hoppas jag att jag nu kan lägga denna vecka bakom mig och blicka framåt!

Oliver sussar sött i sin säng och Andreas är på jobbet....han ska sluta tidigare idag så att vi kan få lite myskväll nu när jag är bättre....vi ska äta gott och kika på idol...sen blir det en Johan Falk film, sååååå bra!!!!

Ha en skön fredag allesammans, jag ska klättar en dag till på väggarna innan jag i morgon vågar mig ut i civilisationen igen!

Återigen en kväll i ensamhet...

Hej hej..

Ja, nu är jag rejält less på det här, Olivers farmor har precis varit o hämtat honom för att återigen spendera en natt där...känns så himla jobbigt att inte få ha sin lille prins hemma, men samtidigt gör vi ju det för hans skull, för att vi ska försöka skona honom från att bli sjuk....men jag tycker väldigt synd om mig själv just nu, det skär i mitt hjärta att inte få pussa o gosa med honom, och bara vara honom nära...det enda jag typ gjort under en veckas tid är att säga "hej o hej då" till min son, och det är inte roligt!!!!!!

Var på vårdcentralen igår för att jag bara blev sämre, det visade sig att sänkan var skyhög så jag fick penicillin...nu hoppas jag verkligen att det ska vända..känner mig redan lite bättre, men är fortfarande långt från helt ok...

Men i morgon ska Oliver vara hemma med mig, då ska vi ha fredagsmys, guuuud vad jag längtar...

Oliver fick sin vacination igår också, sen ska han tillbaka om 3 veckor och sen är han skyddad mot den läskiga svininfluensan... visst har jag fortfarande lite ångest över att han nu fått sprutan, med tanke på att det inte är testat på barn under 3 år, men vår läkare var helt på der bestämda med att det kunde bli mkt illa om Oliver skulle åka på svininfluensan och han pratade om väldigt läskiga följder, så vi kunde helt enkelt inte göra annat än att vaccinera honom....det finaste vi har, gud jag gör allt för att du ska må bra min lilla prins!

Nu jäklar ska jag bli frisk och detta är sista kvällen utan min underbara son!!

 

Må gott allesammans....


Jag har inget flyt just nu!

Ja, vad ska man säga, det är nästan så att det börjar infinna sig lite komik i det hela just nu, när det gäller mig och min kropp, som för tillfället verkar ha immunförsvar 0..!!!

Givetvis har jag alla tidigare år drabbats av en och anna förkylning och andra åkommor, men nu är det riktigt illa faktiskt....Jag har ju gått o dragit på en seg förkylning i drygt en månad, plus att jag förra lördagen fick penicillin för uv... i söndags hände det - efter att jag varit ute o busat med min son "flög" plötsligt något oerhört obehagligt på mig, och på en timma hann jag bli riktigt, riktigt dålig!!! Frossa, feber, otrolig huvudvärk och halsont plus ont i hela kroppen och lungorna när man andas....allt detta kom inom en timma!
Ja, vad ska man säga, min kropp suger just nu och just nu sitter jag i all min ensamhet "isolerad) i lägenheten då allt tyder på att det är den beryktade svin influensan som attakerat mig (antar att jag inte behöver precicera denna åkomma närmare med tanke på det informationssamhälle vi idag lever i)....

Allt detta händer i C-uppsats tider, där vi inte har någon tid för att bli sjuka (det var vad våra lärare sa när vi började kursen!!).

Och det värsta av allt, jag är sjukt orolig för att Oliver ska ha hunnit bli smittad....Vi som äntligen bestämt oss för att vaccinera honom, och har fått en tid på onsdag, så hinner jag bli sjuk i skiten...
Andreas jobbar eftermiddag så Oliver kommer att sova hos sina far- och mor föräldrar tills jag blir bättre....efter en dag saknar jag honom något gruvligt!!

Jaja, efter regn kommer sol har jag hört, det tror jag starkt på just nu ;)