Skitdag...(men också en bra dag ;)

Hej hej..

Har precis varit ute på en löprunda efter en riktig skitdag rent ut sagt....Har varit i skolan hela dagen, så den är orsaken till att min dag har varit mindre lyckad...Sååå jäkla rörigt och så himla stressat schema, jag tror jag aldrig har varit såå nära på att bryta ihop offentligt på riktigt, riktigt länge...Blääääää......Orkar inte gå in på detaljer kring varför jag kände som jag gjorde, det skulle nog ingen orka eller ha av intresse att läsa...så jäkla intressant är jag inte, hahaha
Men nu är det nya tag som gäller, det är bara att bita ihop och hoppas på att det blir bra!!

Men, sen så finns det ju saker i mitt liv som gör att jobbiga saker i skolan känns som en bagatell. När man möts av en underbar liten son i dörren som ropar maaaammma det högsta han kan och tjuter av glädje, en hund som också hon mer eller mindre tjuter av glädje och en sambo som fixat middag som står färdig på bordet...I sånna lägen undrar jag vad fasen jag gnäller över!! Plus detta har jag en mamma som ringer och hör på mig innan jag hinner säga en halv mening att jag haft en jobbig dag...hon lyssnar tålmodigt och förstående på hela min långa utgörelse om skoldagen (som jag inte orkade skriva här), säger att allt kommer fixa sig och fixar en liten överraskning till mig för att muntra upp mig...
Hahaha, alla som läser nu tänker säkert...fasen vilken bortskämd typ..mmm, jag är nog ganska rejält bortskämd skulle jag vilja säga med alla dessa underbara människor som finns omkring mig! (de som jag nämnt är ju bara några av alla sötisar som finns i mitt liv)

Nepp, nog med skryt om hur bra jag faktiskt har det.....men tror jag behövde skriva det för att verkligen inse att en dålig dag för mig, skulle vara en underbar dag för en annan!!!

Så ta vara på det du har, och visa alla nära o kära hur mycket de betyder för dig..det blir de orden jag avslutar med idag!

Nu ska jag hoppa in i duschen!!

Mormor o Morfar har varit gifta i 50 år!

God morgon allesammans!

Hinner bara skriva lite snabbt, för det är mycket som ska fixas och donas med idag!
Mormor o Morfar firar 50 årig bröllopdag, så det blir att fira dom ikväll! Jag o Mamma ska fixa maten, två olika kycklinggratänger står på menyn, ska bli riktigt mumsigt!

Igår hade vi en riktigt mysdag, bara gjorde ingenting egentligen, det är inte ofta det händer kan jag lova =)

Nu ska jag börja fixa i ordning allt vi ska ha med oss ut till mamma o pappa..

Hoppas alla får en härlig lördag, och glöm inte att släcka ljuset ikväll!!


Prinsen funderar på vilket håll han ska gå åt...



Oliver tycker numera det är roligare att köra vagnen än att sitta i =)


Det är iaf lite vår, eller hur!?

I dag har till och med jag svårt att intala mig att det iaf är liiite vår, för den känns så längt bort som den bara kan just nu!!
Jag som hade planerat att åka ut o rida nu på fm, men vägarna ut till mamma o pappa är ju värdelösa i sånt här väder...Orkar inte kana fram o tillbaka med bilen idag, så är det bara!

Idag ska Oliver till tandläkaren för första gången, det låter ju helt galet i mina öron, att min son ska till tandläkaren =) Men dom har ju många fina tänder att titta på iaf, för hel munnen är full med små söta gaddar nu!

Sen så ska vi åka o hämta förstoringarna på ett års korten, skulle ju gjort det för två veckor sedan men vi hann inte då, och sen har det varit stängt, så vi har snällt fått gå och vänta!

Idag ska jag faktiskt göra ngt som man egentligen inte får göra, jag ska köpa lite "godis" till min lillebror som ska på "kalas".... Jag menar, det är ju inte bra med för mkt socker eller hur, så han får bara lite grann=)

Hmm, sen så ska vi åka en sväng till Sara, Andreas, Alva & Melker...så får Oliver o Melker leka lite o jag o Sara får förhoppningsvis gjort lite som har med skolan att göra iaf!

Sen så blir det inte mkt mer gjort idag tror jag, ska köpa räkor som vi ska smaska på ikväll..gottit!

Men helgen däremot är fullspäckad....på lördags ska jag hinna klippa mig, rida...Sedan ska jag o mamma hinna laga i ordning maten till firandet av mormor o morfars bröllopsdag...Sen ska Andreas ut så han får väl börja förfesta hos mormor o morfar =)

På söndag ska vi på namngivelsecermoni till Andreas kusin, vars lilla dotter Saga ska namnges...
Sen så har jag skolarbete som måste göras också...plus att jag måste rida..hmm, jaja, jag kommer inte att sitta o rulla tummarna iaf!

Ha en trevlig dag i skitvädret!

Oliver gör morgongympa =)


Mina vänner är världens finaste vänner!

God kväll!
Idag har det handlats mat efter jag kom hem från skolan...och på tal om att komma hem från skolan, så är det lika underbart varje gång då en busig liten väldoftande och underbar människa kommer spingande och ropar mamamama, lika glad varje dag kastar han sig i min famn och ger mig världens största bamse kram plus en väääldigt blöt (o för tillfället snorig puss) det är ren och skär LYCKA i sin vackraste form!!

Fick handlat en ny mössa o vantar på POP och hittade tillslut ett par fleece byxor som han kan ha under sina vindbyxor innan det bara räcker med "vindisarna" eller regnbyxorna..Men tror jag får byta till en storlek större på mössan, för Oliver verkade lite tveksam till den aningen tajta passformen! Han vet vad han vill min man =)

Nu sussar min prins sött och jag har faktiskt varit såå duktigt o varit ute på en spring tur, inte värst lång men bätte än ingenting!

Som rubriken till inlägget säger, kände jag att jag faktiskt måste nämna mina underbara vänner i denna blogg, mina härliga och tokiga töser, finns bara en upplaga av er det är en sak som är säker =)

Och trots att jag nu för tiden är mamma, är jag precis den samma Linda som jag var innan när jag är med mina vänner, kanske aningen mer "ordningsam" =) Tror det är oerhört viktigt att ta sig tid till att bara få vara sig själv en stund, för att på så vis bli en bättre och lyckligare Mamma!! Jag är mamma, men jag är fortfarande Linda också, thats it =)

Men nu var det allt ett tag sedan jag hade en härlig utekväll med mina tjejor, på grund av skola och sjukdomar...så nu är man allt lite sugen..Men denna lördag är det Andreas som ska ut, plus att vi har tusen andra grejer i helgen...

Men trots att jag ibland kan tycka det är skönt att bara vara Linda för en kväll, så är det inget som slår livet som Mamma!! Jag njuter av varje minut med min son, nja, undantag kanske finns typ när han är trotsig, har bajsat, och inte vill sova...Då njuter jag kanske aningen mindre =) Men annars, är livet som Mamma helt underbart, punkt slut!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite god kvällsmat för att slutligen kura ner mig i soffan med min kära sambo..

Ha en skön kväll allesammans...

Såhär kan det se ut en kväll där jag bara är Linda...



Men vi kan faktiskt vara "normala" eller iaf "normalare" emellanåt....


Man kan väl säga att det är lite vår iaf?!

God morgon allesammans!
Nu var det några dagar sedan jag skrev igen..hmm, vet att jag alltid börjar med att skriva att jag varit dålig på att skriva..men, det känns bättre att bikta sig lite =)

Idag är det återigen en heldag i skolan, pust....jag har inte fått de böcker som vi ska ha läst tills idag, så jag har lite ångest inför det....Fattar inte att jag aldrig lär mig, framförhållning är något jag vet vad det är, men något som jag omöjligen kan ha!!!!!

Nu vill jag ha vår, är såå trött på det kalla trista vädret, så våren kom nuuuu....innan den kommer på riktigt går jag och intalar mig att det är lite vår iaf...spelar ingen roll om det blir snöstorm i morgon, det är liiite vår ändå, så det så =)

Det känns som Oliver växer i rekordfart, så himla mkt som händer just nu i utvecklingen..Han är verkligen inte min lilla hjälplösa bebis längre, han har förvandlats till en egen liten människa, som pratar och är medveten om allt känns det som...han förstår så himla väl allt man säger till honom, och ibland blir jag nästan rädd för hur fort det går!!
Min lilla prins, ja, helt udnerbar är han och absolut det bästa som hänt mig!
Men nu när han börjar blir så stor, när bebisstadiet är helt borta, så är det klart att man blir lite sugen på en ny liten knodd...Men det får vänta!! Jag måste bli klar med min utbildning innan vi ens börjar fundera på nr 2...Och sen så går det ju inte att sticka under stolen med att det är ganska bekvämt nu när Oliver börjar bli större och mer självtsändig...Samtidigt som det är ett evigt jagande så fort man kommer utanför dörrarna eller är i affären, värsta löparpasset ju =)

Nepp, nu skriver jag så att jag snart blir sen till skolan..får lägga på ett kol!

Ha en skön dag!

Vart tog våren ivägen?

Hej hej..
Nu har jag varit dålig på att skriva igen..hopplösa jag!
jaja, helgen har varit mys med familjen, god mat, massa bus med min underbara son , utevsitelse och hästar..en jättebra helg helt enkelt!

Men hetl plöstsligt är det tisdag igen, och jag har äckligt mycket att göra med skolan...Har ingen motivation just nu, tror jag blivit skoltrött =(

Nu kommer min lilla prins här o vill ha lite uppmärksamhet så jag får försöka skriva lite mer senare idag...

Idag blir det lax till middag...hela familjens favorit =)

Och bara en sak till, det är hiskeligt kallt ute..vart fasen tog våren ivägen?

Järnsläpp!?

Äntligen fredag, kan jag nästan säga..Är llite mindre mysigt med fredag när Andreas jobbar, men men, det är åndå fredag vilket innebär att jag tagit mig igenom en tokstressig vecka med massor i skolan plus att Andreas jobbat em, vilket gör att jag får ta Oliver nästan till 100 %.. Blir lite tufft med tanke på att han inte har ngt dagis, men tack vare Oliver underbara mor & far föräldrar + hans morbror, farbror & gammalmormor löser sig allt med lite pussel =)
Jag säger bara, tackar vet jag mobiltelefonen, vet inte vad jag gjort utan den i dessa tider, när man ska fixa o dona fram och tillbaka med allt praktiskt...

Idag har jag varit ofantligt trött, hatar att känna mig så här trött, är ju en sån person som har många järn i elden och vill göra saker, men idag har det känts som att kroppen sovit hela dagen...Jag och Oliver gick på en härlig promenad i förmiddags, den rundan vi brukar ta och jag trodde aldrig att jag skulle komma fram...Oliver verkade också tycka att det gick ovanligt segt, så han passade på att sova lite, han insåg väl att jag inte var speciellt sugen på att springa efter honom =)

För springa efter är rätt utryck nu för tiden, jisses, Oliver skrämde livet ur mig o Andreas förut när vi hade varit o handlat.. Oliver går in duktigt i hissen som vanligt och inget mer med det...Men av någon anledning fick han för sig att vända igen och hann att springa ut innan dörrarna stängdes..I detta läge måste både jag o Andreas fått totalt järsläpp eller något, för det ända Andreas gör att trycka på knappen i hissen så inte dörrarna stängs och jag, vad gör JAG, ingenting jag bara står där i min egna lilla värd o ropar att Oliver ska komma tillbaka in i hissen...Ingen av oss tänkte på att det finns en låååång och brant sten trappa typ tre meter från hissen!!! Det tar tid att beskriva det här scenaritet, men givetvis utspelade sig hela händelsen på en väldigt kort tid..Men när vi kom på att trappan faktiskt är där, och att vår son är vääldigt nyfiken av sig fick vi rejäl panik o fart båda två...Andreas hann ut först och jag efter, jag ser hur på håret det är att han tar första steget ut i trappan när Andreas i princip fångar honom i luften, och i denna stund skriker jag som en galning för jag tror det redan är för sen...Och vad gör Oliver i denna stund, jo, han fattar ju självklart inte alls hur illa det kunde gått och skrattade så han kiknade åt mig och Andreas..Hmm, verkar inte som våran reaktion lärde vår son att trappor är farliga =)

Uch, ibland undrar man vad man tänker på, eller rättare sagt vad man inte tänker på!!
Jaja, denna gången gick det bra som tur nog, och jag hoppas att vi lärde oss att vara mer på hugget och inse att Oliver faktiskt blir större och SNABBARE!

I efermiddag skulle jag o Oliver egentligen gått till Folkets Park och lekt, men jag orkade faktiskt inte...Är sånt jäkla projket att få på alla kläder, lääängtar tills man inte behöver palta på honom så mkt kläder, och det kan jag säga att det gör Oliver med!! Så vi har istället bara varit inne och myst, lekt och busat i massor...Oliver är fortfarande snorig så jag har fått många härliga pussar =) Sen behövde han bada, och han har lärt sig en ny ovana - att ställa sig upp i badkaret hela tiden, jag trycker ner honom o han ställer sig upp...Vet inte hur jag ska få honom och sluta med det, försöker verkligen säga till honom men det verkar gå in i ena örat o ut genom det andra!

Ne, nu ska jag sätta mig till rätta i soffan o bara inte göra någonting förutom att äta..

Min prins sover sött och jag kommer förmodligen ligga deckad i soffan om en timma!

Ha en skön fredag allesammans...

Stress...

Slänger in ett snabbt inlägg då jag kommit på att jag varit dålig på att skriva nu igen....sååå stressigt just nu..
Ska iväg till skolan nu och göra en redovisnig, heldag..
Sen skynda hem så Andreas hinner komma i tid till jobbet...
Hej och hå...
Jaja, skriver mer sen om jag hinner...

Måndag igen...

Hej hej...

Återigen måndag...Andreas skulle egentligen gått på eftermiddagen igår, men tog faktiskt ledigt, vilket var ganska skönt med tanke på att vi båda var lite sega efter lördagen..(vi kom inte i säng förrän halv 4)

Oliver hade varit en ängel hos sin mormor och morfar, som han oftast brukar va, men med tanke på att han var sjuk var det ju extra skönt att höra att han hade varit en så duktig pojke! Sovit hela natten, och bara busat, pratat o skrattat...gullunge!!

På söndagen åt vi middag hos min mormor o morfar, sen var jag faktiskt duktig och red ett ordentligt ridpass, trots allmän trötthet, vilket man kanske också om man ska vara helt ärlig kan kalla bakfylla =)

Oliver somnade gott i sin egna säng och det var tänkt att vi skulle mysa till Beck, men vi båda fick kasta in handduken vid 10 nyheterna, och då hade jag typ somnat till varje minut sedan filmen började...så där sket sig den filmen..

Har precis varit ute o sprungit en runda, jisses vad jobbigt det var...kommer knappt ihåg när jag var ute sist, är verkligen en periodare när det gäller löpbiten..måste försöka bli bättre på det...men ibland är det svårt att få tiden att räcka till med barn, hästar, hund skola och inget dagis till lillskrutt...jaja, hoppas det blir bättre nu när det ´börjar bli vår, då kan man ju faktiskt ge sig ut när Oliver somnat, haha, får se hur det blir med det, känns bra att säga så iaf =)

Andreas kusin fick en liten dotter nu i veckan också..Grattis till er lilla Mathilda! Gud, det får mig att tänka tillbaka på när Oliver var nyfödd, många minnen som kommer...Tiden går verkligen så himla fort...

Nepp, nu ska jag se vad vi ska hitta på att äta idag...

Hej svejs...

Slänger in en liten bild på en vääälidigt liten Oliver, för att minnas lite =)


Lördag = Sjuk son, middag, barnledig & repad bil!

Hej hej!

Som rubriken avslöjar är det mycket idag...Oliver är fortfarande dålig, inte så hög feber som förra gången han var sjuk men änå 38.5..Men det värsta är ju hostan, stackarn hostar så att han nästan spyr varje gång =(
Denna hosta gjorde att han sov ännu mindre än förra natten..min stackars prins!

Men han ska sova hos mamma o pappa ändå, han har det precis lika bra där och det är så tråkigt att ställa in en middag när man handlat mat och fixat allt...Självklart skulle vi ställt in om det behövts, men Oliver är så trygg och nöjd hos sin mormor och morfar, och vi skulle behöva lite sömn jag och Andreas också, för jag märker att vi är ganska trötta!

Så nu ska jag snart börja försteka fläskfilén som sen ska ungsbakas, med en fetaost creme, och sen hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning..har kommit på att det är smartast att steka innan man duschat =)

På tal om repad bil, så gjorde jag en mindre rolig upptäckt i förmiddgas när jag skulle åka ut till mamma o pappa för att rida och lämna Oliver...Någon j*vla idiot hade repat hela sidan på bilen med något vasst, förmodligen en nyckel...Ren förbannad skadegöresle!!! Fattar inte vad det är med folk...Så det var bara att sitta i telefon med Polisen för att göra en polisanmälan...Men denna erfarenhet fick mig att dra eb lättnande suck över att det är en leasing bil, nu märker vi en av fördelarna med att inte äga sin bil...Andreas var ju lugn idag, trots detta, men hade det varit vi som stått ägare på bilen vet jag inte vad han hade gjort, plus att vi inte hade haft råd att fixa den skada just nu!

Nepp, nu får jag nog lägga på ett kål..

Ha en trevlig lördag, det ska iaf jag ha =)

Måste få klaga lite...


Det här kortet valde vi att förstora....Min lilla bus, alla blev så fina så det var svårt att välja!

Fy, idag är en såndär dag då inget går som man har tänkt sig...Oliver är mest ledsen hela tiden, inte så konstigt med tanke på att han är sjuk och får tänder som ploppar upp hej vilt i munnen på honom...STORA kindtänder är det som kommer nu, förstår att det måste göra jätteont!

Vi har varit ut oh gått en timma nu, och det gjorde nog lite gott för nu springer han runt här och busar och är nöjd för första gången idag...Min lill gos..

Man känner sig så himla otillräcklig som mamma, sånna här dagar, vill ju bara att min lilla skrutt ska vara lika glad och nöjd som han brukar vara...men självklart måste det finnas sånna här dagar också!
Nu springer han runt och ropar på pappa, haha, ganska tydligt bevis på att han tröttnat på mig =)

Ohhh, vet inte hur vi ska hinna med allt som ska göras idag när Andreas kommer hem, vi måste storhandla, komma på vad vi ska bjuda på på middagen med Elinoch Andreas i morgon, städa och hämta ut förstoringarna på Oliver ett års foton i Vänersborg... Och jag känner inte för att göra något, har huvudvärk och är allmänt seg...

Neee, uch vad jag klagar, men det var ganska skönt att få göra det också =)

Nu ska jag försöka ta tag i mig själv, och göra det bästa av dagen..det är ju trots allt fredag!

Sjuk son IGEN!

God morgon! Idag är det en trött dag, Oliver har blivit förkyld och fått feber IGEN!! Så han har sovit väldigt oroligt inatt...

Det är ju skit, han hann ju knappt bli frisk innan han blev sjuk igen, hopplöst ju! Stackarn, vi som skulle ut och leka så mkt idag, nu vet jag inte vad vi ska hitta på!

Och i morgon ska han ju sova hos mamma o pappa, hoppas att han hinner bli lite bättre tills i morgon!

Nepp, hinner inte skriva mer nu...Har en trött och sjuk son som behöver pysslas om!!


Dagisplats!

God morgon!

Fíck precis ett samtal från Christina Roslund Hansson - vi har fått dagisplats till Oliver på Förskolan Storken! Den 4 Maj är det dags för inskolning... Även fast jag vet att det ska vara ett jättbra dagis och att vi verkligen behöver en dagisplats knyter det sig ändå lite i magen på tanken av att lämna bort honom till främmande personer med främmande barn...Men samtidigt vet jag att jag nog oroar mig i onödan, för Oliver tycker det är sååå kul att få leka med andra barn, man ser hur han lyser när vi är på ÖF och han verkar väldigt trygg, letar inte efter mig en enda gång =)

Så det här kommer nog bli bra..Men jag slutar ju skolan den 28 maj, så han hinner ju knappt börja innan jag går hemma igen...vet inte hur jag ska göra nu, skulle ju egentligen kunna jobba nu när han fått dagisplats, men nu har jag ju sökt sommarkurs och vet inte riktigt hur mkt tid jag måste lägga på den...hmm, nu känner jag mig lite förvirrad! Hade inte alls räknat med att få ngt dagis förrän i Augusti, men nu förändras ju allt ganska mycket...

Jaja, det blir nog bra..Känner att jag är negativ över något som egentligen är positivt...Vi ville ju att han skulle gå på Storken, men det är inte ofta man får sitt första val nu för tiden, plus att det är på småbarnsavdelningen, vilket vi också ville ha! Så dagen böjade ju egentligen med ett jätte positivt besked..Trots detta kan jag inte låta bli att grubbla, hmmm, är väl hönsamman i mig som ställer till det igen =)

Nepp, nu ska jag plocka lite här hemma, Oliver sitter i min bors knä och tittat på Musse Piggs klubbhus...Andreas jobbar förmiddag, och slutar klockan fyra...Jag och Oliver ska på sångstund idag klockan ett, och jag måste fixa lite med skolan under tiden han sover...

Hej svejs...


Villkorslös kärlek..

En nybadad prins väntar på sin välling som värms i micron! 
En nybadad prins väntar på vällingen som värms i micron!

Villkorslös kärlek, det är den kärlek som jag hyser till min son.. Trodde aldrig att man kunde älska någon på det sätt som jag älskar Oliver! Självklart älskar jag min sambo och min familj över allt annat, men det finns ingen kärlek som kan jämföras med den kärlek man hyser till sitt barn!

Men även fast denna kärlek är det underbaraste en människa kan uppleva, skrämmer den mig samtidigt oerhört mycket...Ofta tittar jag på min son och känner en värme i hela kroppen sprider sig av glädje och stolthet, men i nästa stund kan jag få kalla kårar av tanken på om något skulle hända min dyrbara skatt..
Jag hatar mig själv varje gång jag tänker så, men det blir som någon sorts tvångstanke...Ända sedan Oliver föddes har tusentals scenarier spelats upp inom mig, där Oliver på något vis råkar illa...Jag får för mig att allt är farligt, att han sätter i halsen, att han trillar och slår i huvudet, att han trär en påse över huvudet och att jag i den stunden inte kan rädda honom osv...
Det låter helt galet, jag vet, men jag kan bara inte sluta oroa mig över allt som kan hända och ser möjliga faror i allt!
Självklart går jag inte runt och tänker så här hela tiden, men jag har insett att den kärlek jag hyser till Oliver har tagit fram hönsmamman i mig, den mamma som jag själv alltid tyckt varit så överbeskyddande och mesig...

Oliver är bara 14 månader, hur ska denna oro se ut när han är 14 år?

Så min insikt och det budskap jag skulle vilja förmedla idag är att det spelar ingen roll om du blir mamma när du är 20 eller 40, nog fasen är man lika orolig för sitt barn för det !!

För att lätta upps stämningen en aning, vill jag avsluta med att berätta om min dag:
Oliver har sovit hos sin farmor och farfar natten tills idag, så att jag skulle slippa stressa iväg med honom innan skolan..Jag insåg att det skulle vara lugnast för både Oliver och mig...Såhär blir det när man inte har någon dagisplats, man får pussla bäst det går, och det gör det tack vare att vi har underbara människor runt omkring oss som mer eller mindre slåss om att få passa våran prins =) Slutade halv tre och stressade ut till stallet tillsammans med mamma, då vi hade dressyträning klockan fyra...
Andreas kom sedan ut till stallet efter att han hämtat Oliver efter jobbet, och vi gottade oss med semlor...mums..

Nu sover prinsen i sin säng och jag ska dega ner mig i soffan...

Sov gott!


söndag...



Hej hej... Hann inte skriva något igår då det var full fart från morgon till kväll... Dagen började men en härlig brunch, med plättar och fruktsallad..Oliver tyckte det var mums och sa nam nam efter varje tugga =) Sen gav vi oss ut för att busa lite innan Oliver skulle sova sin "dagslur"!

Under tiden Oliver sov gick jag ut och gick en timma, så skönt att försöka komma igång lite nu igen efter den jobbiga influensan!


Sen när jag kom hem vaknade Oliver så passande, då vi skulle äta middag hos mormor klockan två..Så det var bara att göra i ordning lill skrutten och iväg !!

Efter middagen hos mormor var det dags för ett ridpass, blev mest lite trim då det är dressyträning idag! Oliver var med och hjälpte till i stallet och sken som en sol hela tiden! Han busade men Nelly och med katterna och försökte hjälpa till att sopa, men kan säga att kvasten var aningen för stor =)

Kvällen avslutades med mys i soffan framför melodifestivalen!

Idag har vi inte hunnit med så mycket än, vi kom precis in efter att ha varit ute och lekt en stund med Oliver..Slaskigt och blött, fy är så trött på det här vädret nu, vill bara ha vååååår!!!!!

Nu sover Oliver så gott i sin säng och jag ska passa på att baka något gott som vi kan ta med ut till mamma och pappa sen!

Ska sedan ha dressyträning klockan sex och sen blir det Beck!!

Ha en skön söndag allesammans!

Fredagsmys!





Idag började dagen med att min lille prins vaknade runt halv sju tiden och ropade på mamma det högsta han kunde...Kände att det hade varit såååå himla skönt att ligga en extra stund under täcket, då min förkylning som jag nu haft i två veckor gör mig extra trött och seg..Min underbara sambo som har "fri vecka" verkade vara tankeläsare, och studsade för en gång skull väldigt piggt upp för att hämta Oliver. Han fick som vanligt välling i våran säng och sen låg vi och myste lite alla tre ( alla fyra med lilla Nelly, vovven).. Men Oliver var inte så sugen på att ligga så värst länge då det bara är spring och bus i benen på honom nu för tiden! Men Andreas gick upp med honom, så jag fick ligga och slumra lite för mig själv en stund...det var sköööönt!

Efter morgonens bestyr gick vi ut allihopa en stund och lekte..Oliver gick runt halva stan och ville inte åka vagnen..Så fort han såg att vi skulle lyfta i honom i vagnen la han benen på ryggen och försökte springa ifrån oss..Men det är inte så lätt när man ser ut som en lite Micheline gubbe i alla kläder =)

Sen ringde vi på en annons på en barnstol som Andreas föräldrar kan ha i sin bil, så vi åkte iväg och fixade den..Så nu har både mina och Andreas en barnstol i bilen...Kanon!!!

Sen bar det av till Andreas farmor, för att fira henne på sin födelsedag..Mackor och kakor i stora lass!

Nu har vi fått i oss lite "riktig" mat och snart ska min mamma hämta upp mig så ska vi ut till stallet och rida..Andreas och Oliver kommer efter, för dom ska hämta upp pappa på jobbet!

Sen blir det middag hos mor och far, och kanske blir det så att Oliver stannar hos dom över natten ;)

Ha en skön fredag allesammans! Ps. Min prins är en underbar liten varelse, kan inte förstå att han är min ibland! Ds.

Ung BLOGGANDE mamma!?

Jag är så himla fascinerad av alla människor som bloggar kanske till och med lite avundsjuk, då en bloggande individ behöver vara strukturerad, diciplinerad och hängiven sin dagliga blogg...Jag menar, vad är vitsen med att blogga om du aldrig bloggar?

Jag vet inte hur många gånger jag suttit framför datorn, varje gång lika bestämd - Nu ska jag börja blogga, på riktigt, en gång för alla. På riktigt menar jag att jag åtminstonde skriver ett par inlägg i veckan, alltså typ ett par gånger mer i veckan än vad jag lyckats med tidigare =) För det är det som är problemet för mig, det kommer alltid så himla många saker emellan och resultatet blir alltid att jag går till sängs och inser att ännu en dag försvunnit utan ett enda ord i MIN blogg.. För det är ju lite intressant, det där med att det faktiskt är min blogg, där jag kan skriva vad jag vill precis när jag vill..Ganska skönt med tanke på att allt annat jag lyckas prenta ner på datorn är mastiga tentor och andra skoluppgifter som i kontrast till mitt vanliga liv är väldigt uppstyrda där det redan finns en angiven mall om vad man ska skriva och hur man ska skriva....

Så nu en gång för alla, har jag insett att jag personligen kanske kan få ut något av att blogga, inte bara ha en blogg utan faktiskt också skriva något - jag tror den kan fungera som en sorts ventilator, där jag kan få skriva av mig alla mina känslor och tankar utan att någon står med pekpinner och talar om för mig vad som är rätt och fel. Mitt är mitt, och då skriver jag också precis vad jag vill, så det så!

Så nu alla bloggälskare, nu kör vi hårt, nu ska jag bli en av er - jag ska bli en bloggare..=) Betyder det att jag kommer förändras som människa, ingår jag nu i en annan kategori människor?
Hmm, intressant det där! Kanske ska jag nu istället för att kalla mig ung mamma( för det får man ju säga att jag är, eller rättare sagt jag är indelad i kategorin unga mammor av....man är tydligen det tills man fyller 25.. Tycker själv att det klingar mycket bättre med ung mamma än gammal mamma, så att bli indelad i denna kategori är helt okej för mig =)
ska jag nu kanske kalla mig för ung BLOGGANDE mamma!?
Ja, varför inte..Låter ju ganska rätt i tiden..

Med en tendens att verka skriva ganska långa inlägg när jag väl kommer igång, ska jag nu avsluta dagens inlägg!

Min prins har somnat och sussar så gott i sin säng, så nu är det bara för mig att dra på sig myskläderna och göra sig redo för en mysig kväll tillsammans med min kära sambo...Blir nog att  vi kikar på Meduim ikväll, möjligtvis med en stor skål popcorn....

I morgon är det lite födelsedagsfirande för Oliver gammalfarmor som gäller, sen ska det ridas och avslutas med middag hos mor och far...Blir nog en härlig fredag!