Ännu mera sjukstuga!

God morgon!

Japp, då var det Olivers och Andreas tur att åka på vinterkräksjukan :/
Igår åt vi middag hos Andreas föräldrar eftersom Oliver skulle sova där, precis när vi skulle åka vid fem tiden, så börjar Oliver hosta jättemkt, värsta hostattacken, sen helt plötsligt kom det kaskadspyor som heter duga...På mig, på Oliver, på Andreas och ja, lite överallt kan man väl säga...Stackars lilla Oliver blev helt förtvivlad, han fattade ju inte vad det var som hände...Men eftersom vi redan hämtat ut bio biljetterna bestämde vi oss för att ändå gå på bion, så skulle vi höras sen efter bion...(tro nu inte att vi valde bion före våran son, men han är väldigt trygg hos sin farmor och farfar med, och precis efter han hade spytt och efter vi tvättat av honom och bytt kläder o så så satte de sig i soffan och myste)...
Men Oliver hade spytt en gång till under tiden vi var på bio och ropat efter mamma, så när vi kom hem så hade dom åkt hem till oss och lagt honom i hans säng...!! Men natten gick riktigt skapligt för min lille prins, det verkar som om han hade spytt av sig det värsta under kvällen, så han fick lite sömn inatt iaf! I morse var han vrååålhungrig och nu är han hur pigg som helst, skönt!
Andreas däremot är mindre pigg, han har varit uppe o spytt heeeela natten, och nu är han helt däckad!

Ja, denna dag blir till att tvätta o städa och hoppas på att det nu går åt rätt håll!


Sjukstuga...

Hej hej!

Ja, här har det varit sjukstuga sedan i onsdags natt, jag har åkt på vinterkräksjukan! Nu är det bättre, men är fortrarande hängig och har sjuuukt ont i magen! Grrrr, hatar att vara sjuk!
Men nu är jag mest rädd för att Oliver och Andreas också ska bli sjuka, särskilt Oliver.... Så jag håller alla tummar för att resten av familjen klarar sig! Blev förmodligen smittad av mamma som legat sedan i tisdags, verkar som vi har mottaglighet för samma virus!

Men idag har jag iallafall fått städat, är helt slut nu och trodde jag skulle svimma hela tiden, men skam den som ger sig! Jag bara vägrade att inleda helgen med en lägenhet som var i stort behov av att städas, plus att det kändes som det var vintrekräksjukebaciller i hela lägenheten! Så nu är det en ren och fin lägenhet iallafall!

Snart kommer Oliver och Andreas hem, så då blir det dags för att inleda fredgasmyset...Vi behöver verkligen handla mat, men där känner jag att gränsen går, det orkar jag verkligen inte! Så vi får se om Andreas åker iväg själv eller om vi bara "nödhandlar" det viktigaste nere på Hemköp, och handlar i helgen istället!

I morgon är jag och Andreas barnlediga, så vi ska passa på att gå på bio - Snabba Cach, har verkligen sett fram emot att se den så det ska bli mys!


Hoppas alla får en bra fredagskväll med massa mys!


Oliver älskar verkligen sin "Bajskorv" Bok :)



Ännu en vecka påbörjad...

Hej hej!

Då var återigen en måndag snart till sin ända..Morgonen började supersegt, både jag och Andreas var helt färdiga! Oliver däremot var ju lika morgonpigg som alltid :)
Idag har jag och Sara suttit med den uppsats vi ska opponera på, ska bli skönt att få det gjort så man kan lägga det bakom sig! Men i morgon, i morgon får vi "domen", i morgon ska vi upp och försvara våran uppsats...det börjar bli lite pirrigt!

Idag har både jag och Andreas varit hos tandläkaren, jag fick självklart stressa dit i hundra tio som vanligt, och kom precis på minuten i tid...Det visade sig att min jäklans visdomstand hade skapat en kraftig infektion i tandköttet, så nu vill dom dra den :/ men jag ska tillbaka på fredag och göra en sköljning till, samt ta sånt där bakteriedödande på tanden så ska vi se om det hjälper...annars har jag väl tyvärr inte så mkt val! Även Andreas hade strul, på grund av visdomstanden som han drog för ett tag sedan, tydligen satt det en flis kvar som måste tas bort...grrr, jäklans visdomständer...som tur är har vi båda friskvårdsförsäkringar så det kostar ju ingeting!

Oliver har ju skaffat sig en bästa kompis på dagis, det är så otroligt mysigt att se hur de funnit varandra, och Oliver pratar såå ofta om Leo och vad dom gör på dagis..Tänk att min prins redan har en bästis :)

Nu ska jag börja göra mig klar för sängen, känner mig otroligt nog inte trött just nu, men jag vet att jag egentligen är super trött! Ajaja, nu gör det ont i tanden dessutom, får väl ta o bedöva den lite efter allt grävande dom gjort i tandköttet :/

Sov gott allesammans!


Härlig söndag, grattis kära mamma!



Hej hej!

Hmm, vad har man haft för sig sedan i torsdags tro..en hel del som vanligt ;)
I Torsdags började dagen som vanligt med upp tidigt för att hinna göra i ordning mig och Oliver, kör Oliver till dagis och sen iväg till praktiken..Sen "fuskade" jag och Sara lite och åkte ut en sväng till Överby för att akut shoppa lite inför "sista kvällen med gänget" på restauran A & O.... vid halv sex tiden kom Sara och vi tog några cider innan det var dags att bege sig...kvällen var superlyckad och jättetrevlig, god mat och dryck och hög stämning, toppen ;) Men vid halv ett var det dags att bege sig hemmåt med tanke på att en ny morgon väntade...Oliver behagade att vakna klockan 4 på morgonen, plus att jag inte somnade förrän klockan två, var så uppe i varv, så det blev inte många timmars sön där inte!
På fredagen var det dags för avslutning i skolan, vilket mest kändes ganska vemodigt! Det var många tårar som fälldes, även från mig då en klasskompis höll ett så otroligt fint och rörande tal!
Sen väl hemma så var vi alla otroligt trötta efter en hektisk vecka, men vi var duktiga och tog oss i kragen..Andreas och Oliver var hemma och städade och jag åkte till Jätten och handlade...sen klockan halv tio efter fredagsmyset stensov jag i soffan..(vilken skräll ;)
Igår var det en heldag hemma hos mamma o pappa...jag bakade bullar och fixade stallet på fm...sen vankades middag med lax mmm...sen var det ridning på schemat medan Oliver, Andreas och Philip var och åkte pulka i stora backen..När jag och mamma kom och red förbi red vi in till den stora backen och fråga Oliver vad han gjorde..."åker stora backen mommo och mamma...roooligt" :)
Lördagskvällen avslutades med film och mys i soffan!

Oliver utvecklas i turbo fart just nu...han har plötlsligt slutat sova på dagarna och dessutom slutat med napp...plus att pott träningen går framåt! Min lille skrutt, vad jag är stolt över dig!

Idag fyller min älskade mamma år, så det blir att fira henne idag...Hon ska få Dolce Gabbanas parfym La Luna, som är en parfym av deras nylanserade serie! Den är helr underbart god, och hon har pratat om den länge så jag längtar efter att se hennes min när hon öppnar paketet...att ge presenter är roligare än att få ;)

I morgon är början på åter en tuff vecka, men det vill jag inte tänka mer på just nu, så inget mer prat om det!

Ha en härlig söndag allesammans!



Kluven..

Hej hej!

Ja, jag är verkligen kluven..vet inte om jag kanske ska lägga ner bloggen eller ha den kvar...känner att jag kanske inte är den mest lämpade bloggerskan om man säger så, med tanke på att jag verkligen är urusel på att uppdatera den..Men samtidigt tar det emot att lägga ner den helt! Vet att jag tjatat om detta förut, men tydligen kan jag aldrig bestämma mig, så typsikt mig :)

Ja, här försöker vi iallafall komma in i de gamla hederliga vardagsrutinerna igen, och många tycker väl att jag är tokig när jag säger det, men jag tycker faktiskt att det är riktigt, riktigt skön! Jag är nog en rutin människa som snabbt kommer i ofas när inte allt är som vanligt, så för mig passar den "gråa" vaedagen aldeless utmärkt..Kanske beror det på att vi är ganska bra på att sätta en guldkant på vardagen lite titt som tätt, samt att vi är bra på att njuta av de två lediga dagarna som finns på veckan!
Både för mig och Andreas har verkligen det nya året börjat med en nystart, rent "yrkesmässigt"..Andreas har bytt avdelning på sitt jobb och även skift, han jibbar nuemar tvåskift! Jag har precis startar min nya praktikt och lämnat in examensarbetet som ska opponeras nästa vecka..så nu är det bara en termin kvar, sen kan jag titluera mig med titeln Socialpedagog :) Det ska bli såå underbart att äntligen ha en utbildning i ryggen, och börja söka jobb...Längtar sååå efter att få börja jobba, främst för att kunna börja tjäna lite pengar så att vi kan börja sätta alla drömmar vi har i verk ;)

Ikväll är det lite party som gäller, det är examensmiddag på restaurang A&O med klassen (dock är vi ju inte riktigt färdiga än jag & Sara, men vi är på ändå, partysugna som alltid ;)

Så nu är det nog dags att börja göra sig i ordning så smått, Sara kommer hit innan så ska vi ta nån cider innan vi traskar bort till restaurangen!

Idag har Oliver haft julgransplundring och diskuterat ingående i bilen hur den gick till, dessutom var han extra lycklig för att de hade fått en godis påse var ;) Min lille prins, mamma älskar dig mest av allt i hela världen!

Ha en fortsatt bra dag allesammans!